ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle

ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle

17 Січня 2017
1018
17 Січня 2017
11:02

ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle

1018
У програмній сітці каналу ZIK з'явилися нові адаптовані програми виробництва міжнародної німецької громадської телерадіокомпанії Deutsche Welle.
ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle
ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle

«Shift. Життя у цифрі» та «Завтра-сьогодні» – науково-популярні проекти, завдяки яким глядачі ZIKу дізнаватимуться про найактуальніше зі світу діджітал та інноваційних технологій.

«Якщо є щось, що добре працює, то хочеться його розвивати максимально. Наша співпраця із ZIKом – не лише ефірна, це освітні, культурні, професійні обміни. Такий досвід гуманітарних ініціатив планується і на перспективу», – стверджує Дмитро Хайкін, заступник  керівника з дистриб'юції Deutsche Welle в країнах СНД, Балтії та Ізраїлю. «В чому полягає мета будь-якого іномовника, і нас в тому числі? – додає Дмитро Хайкін. – Це не тільки розповісти про свою країну, а й розповісти про ті принципи, за якими ми живемо, показати їх, передати. Цього ми можемо досягнути тільки завдяки нашим партнерам. Глядачі ж матимуть змогу «підживлюватися» інформацією про варіанти вирішення життєвих проблем іншими громадами, які вже відпрацьовані і діють, які дозволяють людині відчувати себе дійсно людиною, яка щось значить для суспільства». 

«Deutsche Welle продукує проекти абсолютно не схожі на ті, які виробляються в Україні. Це, найперше, дає нам змогу розширювати глядацьку аудиторію. А ще в такий спосіб ми долучаємося безпосередньо до євроінтеграційних процесів, до взаємного розуміння спільних проблем громадянського суспільства в Україні та Євросоюзі», – наголошує програмний директор ZIKу Андрій Карпінський.

Адаптацію контенту Deutsche Welle для своєї аудиторії – власний переклад, редагування, монтаж – телеканал ZIK здійснює незалежно.

Партнерство телеканалу ZIK та Deutsche Welle розпочалося в 2012 році з трансляції в ефірі українського мовника щотижневих програм суспільного та культурного спрямування «У фокусі Європа» та «Євромакс».

ZIK є постійним та, як наголошують представники платформи німецького іномовлення, стратегічним членом медіаклубу Deutsche Welle в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба ZIK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду