detector.media
17.01.2017 11:02
ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle
ZIK покаже нові адаптовані програми виробництва Deutsche Welle
У програмній сітці каналу ZIK з'явилися нові адаптовані програми виробництва міжнародної німецької громадської телерадіокомпанії Deutsche Welle.

«Shift. Життя у цифрі» та «Завтра-сьогодні» – науково-популярні проекти, завдяки яким глядачі ZIKу дізнаватимуться про найактуальніше зі світу діджітал та інноваційних технологій.

«Якщо є щось, що добре працює, то хочеться його розвивати максимально. Наша співпраця із ZIKом – не лише ефірна, це освітні, культурні, професійні обміни. Такий досвід гуманітарних ініціатив планується і на перспективу», – стверджує Дмитро Хайкін, заступник  керівника з дистриб'юції Deutsche Welle в країнах СНД, Балтії та Ізраїлю. «В чому полягає мета будь-якого іномовника, і нас в тому числі? – додає Дмитро Хайкін. – Це не тільки розповісти про свою країну, а й розповісти про ті принципи, за якими ми живемо, показати їх, передати. Цього ми можемо досягнути тільки завдяки нашим партнерам. Глядачі ж матимуть змогу «підживлюватися» інформацією про варіанти вирішення життєвих проблем іншими громадами, які вже відпрацьовані і діють, які дозволяють людині відчувати себе дійсно людиною, яка щось значить для суспільства». 

«Deutsche Welle продукує проекти абсолютно не схожі на ті, які виробляються в Україні. Це, найперше, дає нам змогу розширювати глядацьку аудиторію. А ще в такий спосіб ми долучаємося безпосередньо до євроінтеграційних процесів, до взаємного розуміння спільних проблем громадянського суспільства в Україні та Євросоюзі», – наголошує програмний директор ZIKу Андрій Карпінський.

Адаптацію контенту Deutsche Welle для своєї аудиторії – власний переклад, редагування, монтаж – телеканал ZIK здійснює незалежно.

Партнерство телеканалу ZIK та Deutsche Welle розпочалося в 2012 році з трансляції в ефірі українського мовника щотижневих програм суспільного та культурного спрямування «У фокусі Європа» та «Євромакс».

ZIK є постійним та, як наголошують представники платформи німецького іномовлення, стратегічним членом медіаклубу Deutsche Welle в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY