Єгор Чечеринда залишає канал ТВі?

Єгор Чечеринда залишає канал ТВі?

24 Травня 2014
11155
24 Травня 2014
10:17

Єгор Чечеринда залишає канал ТВі?

11155
Єгор Чечеринда залишає канал ТВі?
Єгор Чечеринда залишає канал ТВі?

Керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий програми «Сьогодні про головне» Єгор Чечеринда заявив, що йде з каналу. Про це журналіст написав вчора, 23 травня, увечері у своєму Facebook.

 

«Сьогодні провів свій крайній випуск "Сьогодні про головне" на каналі ТВі. Дякую всім, хто допомагав робити мені та моїй маленькій команді цю програму. Дякую всім телеглядачам за увагу до нашого скромного телевізійного продукту. Дякую за всі смс, повідомлення та запитання, які ви надсилали на нашу адресу... Щось вдалося, щось ні... Але ніколи за "Сьогодні про головне" мені особисто не було соромно... Життя триває! Треба рухатися та йти вперед! Впевнений, що вже у новому телевізійному сезоні ми знову зустрінемо. У новій, ще кращій програмі та на іншому телеканалі... Дякую всім!!! Слава Україні!!!», - повідомив Єгор Чечеринда.

 

Наразі «Детектор медіа» намагається взяти коментар у журналіста, але телефон пана Чечеринди не відповідає.

 

Заступником директора телеканалу ТВі з інформаційного мовлення Єгор Чечеринда став рік тому, у квітні 2013 року.

 

Нагадаємо, що у березні Єгор Чечеринда під час чату на «Детектор медіа» у відповідь на запитання: «Які канали ви вважаєте своїми конкурентами?» заявив:  «Наші прямі конкуренти - це всі українські інформаційні канали. Але особисто мені приємно конкурувати з П'ятим, значна частина колективу якого - мої друзі та знайомі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду