Єгор Чечеринда став заступником директора ТВі з інформаційного мовлення

25 Квітня 2013
9439

Єгор Чечеринда став заступником директора ТВі з інформаційного мовлення

9439
Єгор Чечеринда став заступником директора ТВі з інформаційного мовлення

Заступником директора телеканалу ТВі з інформаційного мовлення призначено Єгора Чечеринду. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив директор ТВі Артем Шевченко.

 

Призначення відбулося вчора, 24 квітня, увечері. «До кола його обов'язків входитимуть інформаційне мовлення, а саме його відновлення, налагодження і вихід в ефір», - повідомив пан Шевченко.

 

Це нова посада на каналі. Раніше новинами фактично керував випусковий редактор Роман Недзельський. Нині колектив новин разом з іншими співробітниками ТВі страйкує до вирішення конфлікту між власниками каналу.

 

Єгор Чечеринда тривалий час працював на ТВі редактором програми «Вечір з Миколою Княжицьким». Після її закриття він займався документальним фільмом про 5-річчя ТВі та кілька разів підміняв редакторів програми «Гра в слова і не тільки», повідомляють джерела «Детектор медіа» на каналі.

 

Також пан Чечеринда є помічником народного депутата Миколи Княжицького - колишнього гендиректора ТВі.

 

Наталія Катеринчук, яка до 23 квітня керувала ТВі, коментуючи призначення Єгора Чечеринди, зауважила, що він практично нічим не займався після закриття «Вечора з Миколою Княжицьким». «Можна було сказати йому шукати інше місце роботи, але оскільки в нього народилась дитина, у мене був до нього по-людськи сентимент, і я шукала, чим би його зайняти, щоб він хоч проект якийсь запропонував. Але він нічого не запропонував. Я так розумію, що він готувався до сьогоднішньої посади», - сказала пані Катеринчук.

 

Як відомо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також ішлося, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

23 квітня журналісти та редактори ТВі оголосили страйк до вирішення конфлікту між власниками. Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі.

 

24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. До осередку увійшло 43 особи, він і далі поповнюється. Головою осередку обрано Мустафу Найєма.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9439
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТВИ-Инфо
4030 дн. тому
Хорошая новость
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду