PR-директор UMH group залишає компанію

PR-директор UMH group залишає компанію

21 Січня 2014
11073
21 Січня 2014
11:09

PR-директор UMH group залишає компанію

11073
PR-директор UMH group залишає компанію
PR-директор UMH group залишає компанію

З 27 січня PR-директор UMH group Людмила Нестеренко більше  не працюватиме на медіахолдинг. Про це вона повідомила колег листом.

 

Причин, чому вона залишає UMH group, пані Нестерненко не вказала.

 

«З 27 січня я не працюю більше в компанії UMH group. Спасибі вам за співпрацю, мені щиро шкода розлучатися з вами в цій якості. Настав час рухатися вперед і створювати нові проекти. Ще раз дякую всім і до швидкої зустрічі», - написала поки ще чинний  PR-директор UMH group.

 

За словами пані Нестеренко, зараз медіахолдингу шукає нового PR-директора. Поки ці обов'язки виконуватиме Юлія Василенко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Людмила Нестеренко зазначила, що  залишається у медійній сфері і розпочинає  працювати у міжнародному проекті. Про  подробиці вона пообіцяла розказати згодом. 

 

Як писала «Детектор медіа», 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк та інші.

 

Нагадаємо, у зв'язку зі зміною власності змінено склад наглядової ради UMH group. Головою наглядової ради групи обрано Юрія Ровенського, генеральним  директором компанії «ВЕТЕК Медіа» Сергія Курченка. Також до складу наглядової ради увійшли: виконавчий віце-президент UMH group Юлія Ковалів, директор з комунікацій UMH group Ілля Саввін, операційний директор UMH group Олександр Харебін, директор з персоналу та адміністрації UMH group Артем Зюрюкін, а також незалежні члени наглядової ради - Артем Шеремет і адвокат Денис Бугай.

 

В оновленій компанії продовжили свою роботу керівник російського бізнесу Олександр Страхов, директор видавничого дому Тетяна Єфименко, керівник радіогрупи Валентин Резніченко, керівник інтернет-групи Дмитро Лисицький, керівник роздрібного бізнесу Ігор Лютий і типографського бізнесу Валерій Зінченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11073
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВВ
3747 дн. тому
как-то пофигу....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду