detector.media
21.01.2014 11:09
PR-директор UMH group залишає компанію
PR-директор UMH group залишає компанію

З 27 січня PR-директор UMH group Людмила Нестеренко більше  не працюватиме на медіахолдинг. Про це вона повідомила колег листом.

 

Причин, чому вона залишає UMH group, пані Нестерненко не вказала.

 

«З 27 січня я не працюю більше в компанії UMH group. Спасибі вам за співпрацю, мені щиро шкода розлучатися з вами в цій якості. Настав час рухатися вперед і створювати нові проекти. Ще раз дякую всім і до швидкої зустрічі», - написала поки ще чинний  PR-директор UMH group.

 

За словами пані Нестеренко, зараз медіахолдингу шукає нового PR-директора. Поки ці обов'язки виконуватиме Юлія Василенко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Людмила Нестеренко зазначила, що  залишається у медійній сфері і розпочинає  працювати у міжнародному проекті. Про  подробиці вона пообіцяла розказати згодом. 

 

Як писала «Детектор медіа», 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк та інші.

 

Нагадаємо, у зв'язку зі зміною власності змінено склад наглядової ради UMH group. Головою наглядової ради групи обрано Юрія Ровенського, генеральним  директором компанії «ВЕТЕК Медіа» Сергія Курченка. Також до складу наглядової ради увійшли: виконавчий віце-президент UMH group Юлія Ковалів, директор з комунікацій UMH group Ілля Саввін, операційний директор UMH group Олександр Харебін, директор з персоналу та адміністрації UMH group Артем Зюрюкін, а також незалежні члени наглядової ради - Артем Шеремет і адвокат Денис Бугай.

 

В оновленій компанії продовжили свою роботу керівник російського бізнесу Олександр Страхов, директор видавничого дому Тетяна Єфименко, керівник радіогрупи Валентин Резніченко, керівник інтернет-групи Дмитро Лисицький, керівник роздрібного бізнесу Ігор Лютий і типографського бізнесу Валерій Зінченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY