Вадим Рабинович продав телеканал News One регіоналу Євгену Мураєву

Вадим Рабинович продав телеканал News One регіоналу Євгену Мураєву

17 Січня 2014
12231
17 Січня 2014
12:19

Вадим Рабинович продав телеканал News One регіоналу Євгену Мураєву

12231
Вадим Рабинович продав телеканал News One регіоналу Євгену Мураєву
Вадим Рабинович продав телеканал News One регіоналу Євгену Мураєву

Український бізнесмен Вадим Рабинович продав новинний канал News One народному депутату України (Партія регіонів) Євгену Мураєву. Про це повідомляє видання MIGnews.com.ua, «Детектор медіа» отримала підтвердження угоди про продаж телеканалу.

 

За інформацією видання, новий власник має намір збільшити фінансування News One, канал очікує серйозна реорганізація. У найближчих планах також оновлення концепції та розширення сітки мовлення телеканалу в регіонах. Такі дії, як наголошує видання, «дозволять News One займати лідируючі позиції в телевізійному просторі і стати лідером оперативності висвітлення новин України та світу».

 

Інформацію про продаж каналу «Детектор медіа» підтвердив генпродюсер телеканалу News One Володимир Кацман. «Так, сьогодні я вже офіційно можу підтвердити: новим власником News One став народний депутат України Євген Мураєв, який уже познайомився з творчим колективом, розповів про досить амбітні плани. Канал News One, за його словами, значно збільшить інвестиції, розширить технічне та творче забезпечення. Судячи з планів нового власника, телеканал отримає нове прискорення, зміцнить конкурентоспроможність», - сказав він.

 

За словами Володимира Кацмана, плани Вадима Рабиновича щодо створення нового телеканалу News Network в медіа-холдінгу MIG залишаються в силі. «Нагадаю, у грудні 2013-го ми проводили в УНІАН презентацію нового продукту. Вадим Рабинович поставив завдання якомога швидше довести все це до ефіру», - зауважив він.

 

Нагадаємо, Вадим Рабинович став безпосереднім власником телеканалів News One і Jewish News One у січні 2012 року. Раніше бізнесмену належало 50% News One особисто і 50% його медіахолдингу «Медіа інтернешнл груп» (МІГ). Пан Рабинович контролює Jewish News One через свою родичку Ірину Рабинович

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12231
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ннн
3751 дн. тому
та ггімно а не канал
GALLINA BLANKA
3751 дн. тому
...реально був об"єктивний канал.. погано, якщо риги все перес..уть...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду