Канал Рабиновича News Network почне мовлення в Україні у травні

Канал Рабиновича News Network почне мовлення в Україні у травні

27 Листопада 2013
10355
27 Листопада 2013
14:42

Канал Рабиновича News Network почне мовлення в Україні у травні

10355
Канал Рабиновича News Network почне мовлення в Україні у травні
Канал Рабиновича News Network почне мовлення в Україні у травні

Телеканал  News Network (NN), що належить українсько-ізраїльському бізнесмену і громадському діячеві Вадиму Рабиновичу, почне мовлення напочатку травня 2014 року. Про це керівництво нового каналу повідомило на презентації мовника у Києві 26 листопада, повідомляє сайт MIGnews, що також належить пану Рабиновичу.

 

Контент NN буде формуватися на базі повідомлень у соціальних мережах та включатиме повідомлення від інформаційних агентств зі стилістикою миттєвих телевізійних або фоторепортажів з місця подій.

 

«Основна ідея  NN- побудувати інтерактивну взаємодію глядача з телебаченням, об'єднавши унікальним чином стартап , інтернет-користувачів і телевізійну команду. Тобто, простіше кажучи, кожен отримає можливість не тільки знаходитися в постійному контакті з редакцією, а й бути частиною цього каналу», - розповів гендиректор нового каналу Андрій Дегтярьов.

 

За інформацією керівництва каналу, всі твіти, коментарі в Facebook та інших соціальних мережах, а також гостьовій книзі на офіційному сайті телеканалу будуть відразу ж виводитися на телеекран, не чекаючи попереднього редагування. Редактори телеканалу з огляду на коментарі користувачів можуть доповнювати, змінювати і розширювати новини.

 

Як розповіла керівник кормережі News Network Оксана Мосейчук,  канал має на меті дати кожному глядачеві можливість висловити свою думку прямо під час показу того чи іншого сюжету.

 

«Завдяки можливостям NN, будь-який користувач зможе завантажувати свої відео- фото, і вони також транслюватимуться в ефірі, що автоматично робить глядача позаштатним кореспондентом News Network», - додає пані Мосейчук.

 

Відповідаючи на питання, чи дійсно на каналі буде свобода слова і чи буде модеруватись контент, учасники прес-конференції запевнили, що редактори-модератори будуть, але виключно для того, щоб захистити канал від порушення законів та ненормативної лексики в ефірі.

 

Керівники каналу запевнили, що у світі немає аналогів формату News Network.

 

«На шляху формування телеканалу розробники  NN стикалися з досить складними технічними питаннями. Значна частина технічного обладнання, яка дозволила каналу стати унікальним, не має аналогів у світі. І техніка, і програми створювались в буквальному сенсі під News Network. Це все - справжнє ноу-хау. До речі, NN можна буде дивитися і з планшетом в руках , оскільки мобільним додаткам також буде відведена важлива роль», - сказав технічний директор нового телеканалу Юрій Мартинов.

 

 

Як  писала «Детектор медіа», 17 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні прийняла рішення про видачу ліцензії ТОВ «Ньюс нетворк» на супутникове мовлення з логотипом News Network. Канал планує мовити із супутника Astra 4A цілодобово. Увесь продукт має бути національним, у тому числі власного виробництва - 22 години 47 хвилин на добу. Програмною концепцією передбачено 21,5 години інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм і 1 година розважально-музичних, а також реклама, заставки, анонси. Формат каналу - інформаційно-розважальний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду