До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»

До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»

17 Грудня 2013
3773
17 Грудня 2013
16:11

До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»

3773
До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»
До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»

У редакцію журналу «Фокус» влаштувались на роботу журналісти, які  пішли з видань  «Корреспондент», «Forbes. Украина» та інших ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба «Фокус Медіа».  

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби, на початку 2014 року в «Фокусі» почне роботу новий редактор відділу економіки Олена Шкарпова, яка працювала в журналі «Forbes.Украина». У складі редакції також почали працювати редактор відділу «Наука і технології» Олексій Бондарев і оглядач Катерина Богданович, які до листопаду цього року працювали у тижневику «Корреспондент».

 

Раніше до редакції приєдналися Мілан Лєліч, який раніше працював політичним оглядачем Тиждень.ua, та Юрій Опока, який співпрацював з інтернет-виданням LB.ua. Наразі журналісти висвітлюють в «Фокусі» політичну тематику.

 

У січні 2014 року в редакції «Фокуса» почне роботу оглядач Олена Струк, яка раніше працювала в діловому ресурсі Forbes.ua і тижневику «Контракти».

 

Редакторську колегію «Фокуса» також поповнили Михайло Крігель та Сергій Семенов, які прийшли у видання на позиції заступників головного редактора. Пан Крігель працював в «Фокусі» до листопада 2011 року і курував роботу розділів «Суспільство» і «Культура», цими ж рубриками редактор опікуватиметься і надалі.  До повернення в «Фокус» Михайло Крігель керував ділової редакцією ЛІГАБізнесІнформ і був постійним автором журналу «Esquire.Украина». Сергій Семенов, який раніше працював редактором в ділових виданнях «Експерт Україна» та «Бізнес»,  відповідатиме у «Фокусі» за політичні та економічні теми.

 

Редактором сайту focus.ua призначили Олега Сорочана. До переходу в «Фокус» пан Сорочан працював на посаді головного редактора фінансового порталу «Мінфін»,  в інформагентстві «Українські новини», виданнях «Економічні вісті» і Delo.ua.

 

Також на початку 2014 року в «Фокусі» почне працювати Олександр Карачевський, колишній випусковий дизайнер сайту Forbes.ua.

 

Збільшення штату журналістів головний редактор журналу «Фокус» Яна Мойсеєнкова пояснила планами розширити як друкований журнал, так і однойменний сайт.

 

«У нас великі плани по розвитку друкованого та онлайн видання у наступному році, і посилення журналістської команди - логічний крок в їх реалізації», - зазначила пані Мойсеєнкова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку грудня у проект «Корреспондент» прийшли працювати три журналісти з журналу «Фокус». Зокрема, до редакції «Корреспондент» приєднались Дмитро Слинько, Євгенія Вецько, Дмитро Русин.

 

Нагадаємо, що 17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації і підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду