detector.media
17.12.2013 16:11
До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»
До редакції «Фокуса» перейшли журналісти з «Корреспондента» та «Forbes. Украина»

У редакцію журналу «Фокус» влаштувались на роботу журналісти, які  пішли з видань  «Корреспондент», «Forbes. Украина» та інших ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба «Фокус Медіа».  

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби, на початку 2014 року в «Фокусі» почне роботу новий редактор відділу економіки Олена Шкарпова, яка працювала в журналі «Forbes.Украина». У складі редакції також почали працювати редактор відділу «Наука і технології» Олексій Бондарев і оглядач Катерина Богданович, які до листопаду цього року працювали у тижневику «Корреспондент».

 

Раніше до редакції приєдналися Мілан Лєліч, який раніше працював політичним оглядачем Тиждень.ua, та Юрій Опока, який співпрацював з інтернет-виданням LB.ua. Наразі журналісти висвітлюють в «Фокусі» політичну тематику.

 

У січні 2014 року в редакції «Фокуса» почне роботу оглядач Олена Струк, яка раніше працювала в діловому ресурсі Forbes.ua і тижневику «Контракти».

 

Редакторську колегію «Фокуса» також поповнили Михайло Крігель та Сергій Семенов, які прийшли у видання на позиції заступників головного редактора. Пан Крігель працював в «Фокусі» до листопада 2011 року і курував роботу розділів «Суспільство» і «Культура», цими ж рубриками редактор опікуватиметься і надалі.  До повернення в «Фокус» Михайло Крігель керував ділової редакцією ЛІГАБізнесІнформ і був постійним автором журналу «Esquire.Украина». Сергій Семенов, який раніше працював редактором в ділових виданнях «Експерт Україна» та «Бізнес»,  відповідатиме у «Фокусі» за політичні та економічні теми.

 

Редактором сайту focus.ua призначили Олега Сорочана. До переходу в «Фокус» пан Сорочан працював на посаді головного редактора фінансового порталу «Мінфін»,  в інформагентстві «Українські новини», виданнях «Економічні вісті» і Delo.ua.

 

Також на початку 2014 року в «Фокусі» почне працювати Олександр Карачевський, колишній випусковий дизайнер сайту Forbes.ua.

 

Збільшення штату журналістів головний редактор журналу «Фокус» Яна Мойсеєнкова пояснила планами розширити як друкований журнал, так і однойменний сайт.

 

«У нас великі плани по розвитку друкованого та онлайн видання у наступному році, і посилення журналістської команди - логічний крок в їх реалізації», - зазначила пані Мойсеєнкова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку грудня у проект «Корреспондент» прийшли працювати три журналісти з журналу «Фокус». Зокрема, до редакції «Корреспондент» приєднались Дмитро Слинько, Євгенія Вецько, Дмитро Русин.

 

Нагадаємо, що 17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації і підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY