Оновлене ток-шоу «Київський форум»  виходитиме на ZIK у прайм-таймі

Оновлене ток-шоу «Київський форум» виходитиме на ZIK у прайм-таймі

9 Грудня 2013
4239
9 Грудня 2013
12:25

Оновлене ток-шоу «Київський форум» виходитиме на ZIK у прайм-таймі

4239
Оновлене ток-шоу «Київський форум»  виходитиме на ZIK у прайм-таймі
Оновлене ток-шоу «Київський форум»  виходитиме на ZIK у прайм-таймі

Соціальне ток-НЕшоу «Київський форум» із Реною Назаровою в оновленому форматі виходитиме на каналі ZIK по вівторках о 19.30. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Як писала «Детектор медіа», програма «Київський форум» вийде в ефір 10 грудня.

 

В оновленому форматі ток-шоу «Київський форум», за повідомленням каналу ZIK,  продовжить піднімати теми корумпованості чиновників, знищення місцевого самоврядування, рейдерських захоплень, незаконних забудов, реформи ЖКГ.  

 

Програма «Київський форум» протягом шести років виходила на столичному КДР ТРК (тепер - «Центральний канал») і припинила свій вихід у травні.  Автор та ведуча проекту Рена Назарова зауважила, що попри незручність тем «Київського форуму» для київських чиновників, програма шість років виходила в ефір завдяки підтримці глядачів. «У нас не було жодного замовного ефіру чи «проплаченого» учасника. Резонансні теми форуму неодноразово спонукали київську владу до вирішення конкретних проблем. Звісно, були й спроби тиску на проект, намагання закрити незручну для чиновників передачу. Тим більше, що ми виходили на державному каналі (КДР ТРК). Але глядачі нас відстояли», - пояснює пані Назарова.

 

Наразі медіапроект об'єднує телепередачу, інтернет-сайт, однойменну газету та громадську організацію.

 

Телеканал ZIK можна знайти у пакетах провайдера супутникового телебачення Viasat. Трансляція у Києві і в обласних центрах здійснюються через кабельні мережі «Воля-Кабель», «Тріолан» і «Ланет». Загалом зараз ZIK транслюють понад 80 операторів кабельного телебачення. ZIK також можна дивитися на супутнику AMOS-2 4W на частоті 11 609.75 МГц та в режимі он-лайн на сайті zik.ua.

 

Нагадаємо, останній випуск програми «Київський форум» вийшов на КДР ТРК («Центральний канал») у травні. Як розповів «Детектор медіа» генеральний директор каналу Олександр Савенко, рішення про припинення виходу «Київський форум» на  КДР ТРК  прийняла творча група програми.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку листопада на телеканалі ZIK стартував проект «Наші гроші» , потім в ефірі з'явилися розслідування від київського «Гром ТВ», до цього - «Історична правда з Вахтангом Кіпіані».  З 28 листопада ми розпочали трансляції програм hromadske.tv.  Перший ефір співпав із початком Євросаміту у Вільнюсі.  Також домовилися про вихід в нашому ефірі проекту «Детектор медіа» - «Приціл» із Сергієм Рахманіним». Програма стартує вже у другій половині грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду