Вахтанг Кіпіані робитиме проект для ZIKу

1 Березня 2013
5813
1 Березня 2013
16:29

Вахтанг Кіпіані робитиме проект для ZIKу

5813
Вахтанг Кіпіані робитиме проект для ZIKу

З 12 березня телеканал ZIK запускає новий проект - «Історична правда з Вахтангом Кіпіані». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме в ефір щовівторка о 22:00.

 

Новий проект буде телевізійною версією сайту «Історична правда» («Українська правда»).

 

«Сайт існує для того, щоб історична просвіта ширилася серед людей, щоби громадяни ставилися до історії не як до політичного аргументу, а щоб історія була інструментом пізнання світу та само ідентифікації, - каже пан Кіпіані. - Щоби Галичина не жила у своєму закритому світі уявлень про добре і зле в історії України, так само щоби схід виходив зі своєї шкаралупки і розумів Галичину. Щоб усе це відбувалося у процесі майже он-лайн. В Інтернеті, на сайті, це відбувається щосекунди, а програма буде щотижневою. Вона знайомитиме людей з історичними тенденціями, дискусіями, розповідатиме про нові сторінки історії, розставлятиме акценти в доволі відомих подіях».

 

Вахтанг Кіпіані розказав, що сам запропонував ідею цієї програми керівництву ZIKу.

 

За його словами, програма об'єднуватиме різні формати від новинного до аналітичного, дискусійного, розслідувального. У проект автор запрошуватиме експертів, професійних істориків, публіцистів, письменників, очевидців подій.

 

«Ми будемо розповідати про події України, Польщі, Росії, колишнього Радянського Союзу, визначні світові епізоди. Зокрема, історія життя понтифіка Івана Павла ІІ. Це людина глобальна, без якої ми не уявляємо свого життя.  Тож справді сайт буде джерелом тем. Є чимало матеріалів, які просто просяться на плівку. Це екскурсії з музеїв та історичних місць. Все-таки візуальне мистецтво і телебачення зокрема дають можливість відчути дух доби і послухати, як говорять очевидці подій», - зазначив пан Кіпіані.

 

Нагадаємо,  Вахтанг Кіпіані був ведучим інформаційно-аналітичної програми «Підсумки з Вахтангом Кіпіані» на каналі TВi, однак на початку року звільнився через припинення виробництва проекту.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5813
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Raw
4080 дн. тому
Ще той дурень, впевнений, що дуже розумний
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду