Телевізійні «Наші гроші» виходитимуть на ZIK з 5 листопада (ВІДЕО)

Телевізійні «Наші гроші» виходитимуть на ZIK з 5 листопада (ВІДЕО)

31 Жовтня 2013
6014
31 Жовтня 2013
13:08

Телевізійні «Наші гроші» виходитимуть на ZIK з 5 листопада (ВІДЕО)

6014
Телевізійні «Наші гроші» виходитимуть на ZIK з 5 листопада (ВІДЕО)
Телевізійні «Наші гроші» виходитимуть на ZIK з 5 листопада (ВІДЕО)

Програма журналістських розслідувань «Наші гроші» стартує на телеканалі ZIK 5 листопада. Проект виходитиме щовівторка о 22:00. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Програма, як писала «Детектор медіа», є телевізійною версією інтернет-проекту «Наші гроші». У ній викриватимуть незаконне використання бюджетних коштів через тендери та державні закупівлі. Керівником і ведучим телевізійної частини «Наших грошей» став екс-журналіст проектів «Знак оклику» і «Tender News» на ТВі Денис Бігус.

 

«Програма не буде великою за обсягом. Остаточний хронометраж наразі узгоджується. Серія налічуватиме 3-4 сюжети - закінчених журналістських розслідувань, або ж таких, які у подальшому можна активно розвивати, збирати нову інформацію», - розповів в інтерв'ю «Детектор медіа» редактор інтернет-видання «Наші гроші» Олексій Шалайський.

 

«Об'єднані зусилля сайту і телеканалу дадуть можливість «копати» глибше, ніж зазвичай. Причому обмін інформацією йтиме не лише у межах проекту «Наші гроші». Для прикладу, ми зараз отримали від «вдячних читачів» дві дуже цікаві історії, але вирішили не виставляти їх на порталі. Зібрану інформацію передали телевізійникам, вони доведуть справу до кінця. І кінцевий продукт буде набагато якіснішим, ніж би ми робили його самостійно», - розповів пан Шалайський.

 

 

«Наші гроші» - це перший столичний проект західноукраїнського телеканалу ZIK, який уже в березні 2014 року планує відкрити повноцінну студію в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду