Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям

Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям

2 Травня 2013
10492
2 Травня 2013
11:40

Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям

10492
Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям
Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям

Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором ТВі, хоче створити новий ТВі під гаслом «Українське телебачення надії». Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Це телебачення надії, телебачення нового життя, але зі збереженням найсильніших сторін ТВі: таких, як неупередженість, незалежність від влади, чіткий критичний дискурс стосовно суспільно важливих подій. Мова йде про зміцнення бренду. Ми будемо впроваджувати це гасло в ефір», - каже пан Шевченко.

 

Новий керівник каналу планує підсилити напрямок авторських програм і запросити яскравих ведучих. На його думку, ТВі не має сприйматись винятково як опозиційний канал.

 

«Я хочу, щоб це був ТВі з розумним обличчям. Ми розширимо дискурс, у якому сприймався ТВі раніше, як винятково опозиційний канал, налаштований на тотальну суцільну критику влади і більше нічого. Але ми, звісно, залишимо і критичні програми, і розслідування, але додамо також нових проектів, які покажуть, що телебачення - це більше, ніж критика», - додав він.

 

Нагадаємо, рестарт каналу заплановано на вересень 2013 року. Із 13 травня на каналі буде стабільна перехідна сітка мовлення, розрахована на травень-червень.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», страйкарі журналісти телеканалу ТВі прийняли рішення піти з каналу. Відповідну заяву профспілка журналістів ТВі оприлюднила увечері 29 квітня. Під заявою наразі підписалися 32 співробітники каналу, закрема провідні журналісти і ведучі Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10492
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Борис Бахтєєв
4011 дн. тому
«Українське телебачення надії»... Давно й добре відомо: там, де гучні гасла й художні образи (а чи пародії на художні образи) замість програми дій, - діла не буде. Точніше, буде абсолютнісінько за Оруеллом.
глядач
4012 дн. тому
Жахливі новини, жахлива ведуча, яка не розуміє, про що говорить и читає написані питання,очима косими кліпає. Щось намагається , а не виходить.Нема каналу більше.
Yuri_D
4012 дн. тому
"...винятково опозиційний канал" ??? По-перше, це не так, а по-друге - чомусь цей "выджвиженец" не хоче бачити, що практично всі загальнонаціональні канали є винятково ПРовладними. Мені, як глядачу і виборцю, хотілося б, щоб співвідношення між "провладним" і демократичним ТБ, журналістикою взагалі, - відповідало принаймні статистиці виборів до ВР і президентських.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду