detector.media
02.05.2013 11:40
Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям
Артем Шевченко хоче зробити з ТВі «телебачення надії» з розумним обличчям

Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором ТВі, хоче створити новий ТВі під гаслом «Українське телебачення надії». Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Це телебачення надії, телебачення нового життя, але зі збереженням найсильніших сторін ТВі: таких, як неупередженість, незалежність від влади, чіткий критичний дискурс стосовно суспільно важливих подій. Мова йде про зміцнення бренду. Ми будемо впроваджувати це гасло в ефір», - каже пан Шевченко.

 

Новий керівник каналу планує підсилити напрямок авторських програм і запросити яскравих ведучих. На його думку, ТВі не має сприйматись винятково як опозиційний канал.

 

«Я хочу, щоб це був ТВі з розумним обличчям. Ми розширимо дискурс, у якому сприймався ТВі раніше, як винятково опозиційний канал, налаштований на тотальну суцільну критику влади і більше нічого. Але ми, звісно, залишимо і критичні програми, і розслідування, але додамо також нових проектів, які покажуть, що телебачення - це більше, ніж критика», - додав він.

 

Нагадаємо, рестарт каналу заплановано на вересень 2013 року. Із 13 травня на каналі буде стабільна перехідна сітка мовлення, розрахована на травень-червень.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», страйкарі журналісти телеканалу ТВі прийняли рішення піти з каналу. Відповідну заяву профспілка журналістів ТВі оприлюднила увечері 29 квітня. Під заявою наразі підписалися 32 співробітники каналу, закрема провідні журналісти і ведучі Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY