Forbes підтвердив наміри повернення в Україну

Forbes підтвердив наміри повернення в Україну

18 Червня 2018
1571
18 Червня 2018
14:20

Forbes підтвердив наміри повернення в Україну

1571
Американська компанія Forbes Media планує знову вивести журнал Forbes на український ринок після довготривалої судової тяганини проти UMH Group, яка завершилася 31 травня.
Forbes підтвердив наміри повернення в Україну
Forbes підтвердив наміри повернення в Україну

«Детектор медіа» звернувся до компанії із запитом щодо її планів, і Forbes Media через українське агентство be-it підтвердила, що видання може знов з'явитися в Україні.

«Ми продовжуємо вести переговори з потенційними ліцензіатами в Україні, які втілять у життя наші фірмові журналістику, маркетинг та події, – цитує агентство be-it Тома Вольфа, старшого радника з міжнародних справ Forbes Media. – Ми раді, що Апеляційний суд міста Києва підтримав міжнародне арбітражне рішення, яке захищає нашу торговельну марку в регіоні».

Однак у Forbes поки що не відповідають на питання, з якими ліцензіатами ведуться переговори та коли потрібно очікувати повернення.

Нагадаємо, Апеляційний суд міста Києва 31 травня виніс рішення, що Forbes Media LLC правомірно розірвав угоду з UMH Group щодо випуску журналу в Україні. Відтак UMH Group і пов'язаним з ним структурам заборонили використовувати торговельну марку Forbes і вести будь-яку діяльність, пов'язану з цим брендом.

Раніше UMH Group програв ще три суди против Forbes Media.

Останній номер українського Forbes вийшов у січні 2017 року, а сайт припинив оновлення місяцем пізніше. У березні звільнився головред видання та частина команди. Журнал видавався з березня 2011 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1571
Читайте також
30.03.2020 18:28
«Детектор медіа»
4 586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду