До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман

До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман

11 Січня 2018
8076
11 Січня 2018
15:12

До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман

8076
З 15 січня глядачі телеканалу «Україна» починатимуть новий день у компанії нового ведучого інформаційно-розважальної програми «Ранок з Україною» - Григорія Германа
До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман
До ведучих «Ранку з Україною» приєднався Григорій Герман

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

«По-перше, це чудова компанія, яка збирається на світанні, щоб зробити наш світ кращим. По-друге, можливість першим дізнаватися купу цікавої та корисної інформації, а також бути тим, хто скаже всій країні прямо вранці: «Народ! Все у нас буде добре! Бо новий день – це нові можливості!» — каже сам Григорій Герман. — А чого варте промчати вранці улюбленим містом без заторів – автомобілісти мене зрозуміють. «Ранок з Україною» – це цистерна правильного, хорошого адреналіну, це пульс фантастичної країни, яка от-от прокинеться. Є одне «але». Я сова... але погана та сова, яка не постарається стати жайворонком. Тому побачимося вранці, улюблена країно!»

За словами керівника проекту «Ранок з Україною» Тетяни Алтухової, головна надздібність Григорія Германа – невгамовна енергія.

«Йому цікаво все: від медицини й освіти України до зовнішньої політики Австралії. І в нього є активна позиція з будь-якого питання! Ми раді, що Гриша приєднався до нас, і знаємо, що він розуміє наших глядачів і хоче допомогти їм знайти шляхи вирішення проблем, розповісти про найважливіше, поділитися своїми спостереженнями», – коментує Тетяна Алтухова.

Кар'єру в ЗМІ Григорій Герман розпочав у 1992 році ведучим на радіо. З 2006 року – ведучий програм на українських телеканалах. Захоплюється кулінарією і веде блог «Кухня Германа», а влітку 2017 року приєднався до творчої команди телеканалу «Україна» як ведучий сімейного кулінарного шоу «Свекруха чи невістка». Григорій одружений з телеведучою Іриною Фроловою, пара виховує двох синів – 3-річного Данила і піврічного Луку.

«Ранок з Україною» в ефірі каналу «Україна» - у будні з 6:30.

Фото: канал «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8076
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду