Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів

Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів

23 Жовтня 2017
1884
23 Жовтня 2017
11:42

Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів

1884
Група «АДВ Україна» оголосила про посилення керівного складу холдингу «безпрограшним ринковим тандемом» - Віталієм Георгієвим та Анастасією Байдаченко.
Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів
Група «АДВ Україна» представила нових топ-менеджерів

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі групи «АДВ Україна».

Віталій Георгієв на посаді Chief Innovations Officer та Анастасія Байдаченко на позиції Chief Transformation Officer об'єднають експертизу в топ-менеджменті для стратегічного розвитку бізнесу групи, в трансформаціях, впровадженні і адаптації мережевих і локальних технологій, діджиталізаціі внутрішніх процесів, в створенні інноваційних продуктів і посиленні команди, йдеться в повідомленні.

За плечима Віталія Георгієва успішна 17-річна експертиза в топ-менеджменті (з них 6 років у digital). У тому числі досвід управління власним рекламним агентством і проривний розвиток бізнесу в міжнародному рекламному холдингу, а також низка діджитал-трансформацій і ефективного впровадження автоматизації внутрішніх процесів.

Протягом останнього року пан Георгієв фокусувався на стратегічних завданнях з управління інноваціями і бізнес-моделювання для локальних і міжнародних клієнтів. Модератор UDAC. Встиг попрацювати з такими клієнтами, як АВК, KraftFoods, Renault, Peugeot, Bayer, L'Oreal, AB InBev, IDS, Coca-Cola і ін.

«Швидкість змін у цифрову епоху значно зросла. Це вимагає від компаній бути більш гнучкими, щоб адекватно реагувати на трансформації. Я знаю, як прошити технології в ДНК холдингу. Як Chief Innovations Officer я сконцентруюся на розробці digitalcore-компанії. Це набір систем проектного менеджменту, обліку робочого часу, які взаємопов'язані між собою», - зазначає Віталій Георгієв.

Анастасія Байдаченко почала управлінське зростання з агентства Universal McCann (входить до групи «АДВ Україна»), де пройшла шлях від ТБ-медіапланера до директора зі стратегічного планування. Займала керівні позиції в провідних українських і міжнародних агентствах. Як член правління ВРК відповідає за розвиток і підвищення прозорості та вимірності інтернет-ринку. На позиції СЕО успішно завершила трансформацію агентства AdPro на рівні міжнародного фулсервіс діджитал-агентства.

Протягом останнього року концентрувалася на задачах зі стратегічного і діджитального консультування, супроводу M&E локальних і міжнародних бізнесів. Загальний управлінський досвід роботи більше 14 років, з яких 11 років в діджиталі.

«За останні роки на рекламно-комунікаційному ринку термін "трансформація" був знецінений. Найчастіше його вживали "тому що модно", не наповнюючи сенсом і конкретними діями, - коментує своє призначення пані Байдаченко. - Моїм ключовим завданням в рамках холдингу буде провести трансформацію, змінивши звичну для ринку бізнес-модель, рівень технологічності, корпоративну культуру, збираючи і розвиваючи команду професіоналів-реформаторів. На ринку виграє той, хто не побоїться вийти з зони комфорту звичної операційної моделі і пірнути в технологічне та цифрове майбутнє з головою. З радістю готова реалізовувати такий комплексний і цікавий проект в команді АДВ».

«Я рада бачити в нашій команді таких професіоналів, як Віталій і Анастасія. Їхня експертиза і енергія додадуть ще більше прискорення трансформації групи "АДВ Україна" в потужну технологічну комунікаційну компанію і допоможуть в найкоротші терміни реалізувати найамбітніші плани розвитку», - привітала колег СЕО групи «АДВ Україна» Дарія Кабанова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду