До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum

До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum

27 Березня 2017
1880
27 Березня 2017
16:15

До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum

1880
Аналітики Vizeum Ukraine порівняли активність рекламодавців на ТБ в січні-лютому 2017 року з аналогічним періодом минулого року. П'ять нових рекламодавців увійшли в рейтинг і зайняли місця в ТОП-15 позицій: Natur Product Vega, Foxtrot, Arterium, GlaxoSmithKlein і Sanofi-Aventis.
До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum
До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum

Про це повідомляє прес-служба Vizeum Ukraine.

На 23 позиції – GlaxoSmithKline, який збільшив активність на 102%. Sanofi-Aventis йде наступним пунктом, піднявшись за цей місяць ще на 10 пунктів рейтингу. «Фармак», у якого активність знизилась на 4%, посів друге місце.

Як зазначає Vizeum Ukraine, ліки утримують першу позицію аналогічно з минулим роком.  Також лідерами рейтингу залишаються Nestle & L'Oreal, практично не змінюючи рівень активності.

За даними Vizeum, телевізійний ринок у 2017 році в цілому знизив активність на 3% в порівнянні з цим же періодом 2016 року. Категоріями, які показали найбільше зростання активності в 2017 році, були: «Освіта і робота», які збільшили активність на 84%, завдяки рекламодавцю Rabota.ua, і «Кондитерські вироби», чия активність зросла на 58% за рахунок Ferrero, Nestle і Mondelēz . У той же час категорія «Алкоголь» показала падіння рейтингів на 54%, втративши лідерські позиції і опустившись на шість пунктів, що, як пояснюють аналітики, може бути викликано періодом закінченням свят.

Як повідомляє Vizeum, рівень зайнятості рекламодавцями ТБ-ефіру практично на всіх тижнях початку 2017 року вище, ніж в минулому році.

«З шостого тижня заповнюваність демонструвала зростання, і група 1+1 медіа показала велику поширеність інвентарю», – повідомляє Vizeum.

Нагадаємо, влітку 2016 року СЕО агентства Vizeum Ukraine Костянтин Стрюков повідомляв, ринок телевізійної реклами зростає повільніше, ніж знижується обсяг телевізійного інвентарю.

Фото: LB.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду