detector.media
27.03.2017 16:15
До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum
До рейтингу активності на ТБ увійшли п'ять нових рекламодавців – Vizeum
Аналітики Vizeum Ukraine порівняли активність рекламодавців на ТБ в січні-лютому 2017 року з аналогічним періодом минулого року. П'ять нових рекламодавців увійшли в рейтинг і зайняли місця в ТОП-15 позицій: Natur Product Vega, Foxtrot, Arterium, GlaxoSmithKlein і Sanofi-Aventis.

Про це повідомляє прес-служба Vizeum Ukraine.

На 23 позиції – GlaxoSmithKline, який збільшив активність на 102%. Sanofi-Aventis йде наступним пунктом, піднявшись за цей місяць ще на 10 пунктів рейтингу. «Фармак», у якого активність знизилась на 4%, посів друге місце.

Як зазначає Vizeum Ukraine, ліки утримують першу позицію аналогічно з минулим роком.  Також лідерами рейтингу залишаються Nestle & L'Oreal, практично не змінюючи рівень активності.

За даними Vizeum, телевізійний ринок у 2017 році в цілому знизив активність на 3% в порівнянні з цим же періодом 2016 року. Категоріями, які показали найбільше зростання активності в 2017 році, були: «Освіта і робота», які збільшили активність на 84%, завдяки рекламодавцю Rabota.ua, і «Кондитерські вироби», чия активність зросла на 58% за рахунок Ferrero, Nestle і Mondelēz . У той же час категорія «Алкоголь» показала падіння рейтингів на 54%, втративши лідерські позиції і опустившись на шість пунктів, що, як пояснюють аналітики, може бути викликано періодом закінченням свят.

Як повідомляє Vizeum, рівень зайнятості рекламодавцями ТБ-ефіру практично на всіх тижнях початку 2017 року вище, ніж в минулому році.

«З шостого тижня заповнюваність демонструвала зростання, і група 1+1 медіа показала велику поширеність інвентарю», – повідомляє Vizeum.

Нагадаємо, влітку 2016 року СЕО агентства Vizeum Ukraine Костянтин Стрюков повідомляв, ринок телевізійної реклами зростає повільніше, ніж знижується обсяг телевізійного інвентарю.

Фото: LB.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY