«FM Галичина» набирає нових співробітників

«FM Галичина» набирає нових співробітників

9 Вересня 2016
4773
9 Вересня 2016
11:51

«FM Галичина» набирає нових співробітників

4773
Після конфлікту команди радіо «FM Галичина» з директором Олександрою Гнатик, у результаті якого більше 20 осіб покинули місце роботи, радіостанція продовжує своє мовлення. Пані Гнатик повідомляє, що зараз у команді працює 10 чоловік в «екстра-режимі».
«FM Галичина» набирає нових співробітників
«FM Галичина» набирає нових співробітників

Як розповіла «Детектору медіа» Олександра Гнатик, на теперішній момент радіостанція взяла на роботу п’ять нових співробітників, двоє з яких — нові ведучі, інші доповнили інформаційний відділ. Наразі всі відділи працюють: бухгалтерський, технічний, інформаційний. Але колектив залишається частково недобраним, тому співбесіди продовжуються і процес іде.

Олександра Гнатик зазначила, що 80% людей, які працювали раніше, вона набирала особисто. Також вона рішуче настроєна відновити команду: «Ми готові. Я зробила це один раз, зроблю і другий».

За її словами на жовтень радіо, не відхиляючись від своєї концепції, готує новий плейлист, що стане приємним сюрпризом для слухачів.

За останній тиждень мовлення не переривалось і «FM Галичина» працювало в повному режимі.

Радіо «FM Галичина» — найбільша західноукраїнська регіональна мережа. «FM Галичина» розпочала мовлення в ефірі наприкінці 2010 року.

Нагадаємо, 31 серпня 27 із 30 працівників «ФM Галичина» заявили про звільнення на знак протесту проти дій директорки радіостанції. Олександра Гнатик відкинула звинувачення і висловила думку, що «вони лежать в площині банальних особистих образ» на її дії як керівника. Вона також повідомила, що з радіостанції звільнилося 22 особи, а не 27.

Колишні працівники заявили, що шукають інвестора для створення нової радіостанції чи інтернет-радіо. Вони стверджують, що каталізатором конфлікту стало встановлення ведучими радіостанції рекорду на найдовший радіомарафон.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Ельвіра Насібулліна, для «Детектора медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4773
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду