Співробітники «ФМ Галичина» заявляють про недовіру керівництву - директорка відкидає звинувачення (ОНОВЛЕНО)

Співробітники «ФМ Галичина» заявляють про недовіру керівництву - директорка відкидає звинувачення (ОНОВЛЕНО)

31 Серпня 2016
9185

Співробітники «ФМ Галичина» заявляють про недовіру керівництву - директорка відкидає звинувачення (ОНОВЛЕНО)

9185
Колектив «ФM Галичина» заявляє про висловлення недовіри директорці Олександрі Гнатик. Ведуча радіостанції Юла Бєльська повідомляє, що звільняється з редакції разом із іншими колегами. Вона заявляє, що вирішили звільнитися 90% її колег.
Співробітники «ФМ Галичина» заявляють про недовіру керівництву - директорка відкидає звинувачення (ОНОВЛЕНО)
Співробітники «ФМ Галичина» заявляють про недовіру керівництву - директорка відкидає звинувачення (ОНОВЛЕНО)

Про це вона написала у своєму Facebook.

За словами Юли Бєльської, конфлікт стався з директоркою радіостанції Олександрою Гнатик.

«Віднині я не працюю на ФМ Галичина як і 90% моїх колег! Колектив висловив недовіру до керівника радіо «ФM Галичина» Гнатик О.В. Нас почули і попросили написати заяви на звільнення! Від завтра ви не почуєте улюблених ведучих та улюблених програм! Ми хотіли і хочемо розвивати ФМ Галичина, адже ви так вірите в нас, це ,зокрема, показав рекорд, який ми спільно встановили з нашими слухачами, партнерами! Втім, не отримали підтримки від директора, а лише палки в колеса!», - написала ведуча.

В опублікованій нею заяві «Колектив «ФM Галичина» висловив недовіру директору Олександрі Гнатик» повідомляється, що 27 співробітників радіостанції (90%) відмовились працювати під керівництвом директорки.

Їй закидають «пресинг», «гальмування розвитку радіостанції», «маніпулювання фінансами без індексації зарплат і належної прозорості», «систематичне зловживання службовим становищем» та інші порушення.

У заяві йдеться про можливий страйк, якщо до вимог колективу не прислухаються.

Ведуча повідомляє, що керівництво радіостанції висунуло пропозицію тим, хто заявив про звільнення, до 18.00 31 серпня змінити свою думку.

«Ні! Цього небуде! Ми команда! Дякуємо, що були з нами!», - написала вона.

Водночас директорка радіостанції Олександра Гнатик розповсюдила коментар, у якому подала свою позицію щодо конфлікту з колективом.

«Усім, кого цікавить тема непорозумінь на радіо ФМ Галичина. Частина працівників висловила незгоду з моїми діями як керівника радіо. Це сталось в період, коли я перебувала у відпустці. Особисто мені жодних звинувачень та претензій не адресували», - повідомила вона.

При цьому Олександра Гнатик відкидає звинувачення, висунуті їй у заяві 27 членів колективу радіо.

«Ознайомившись зі звинуваченнями в мій бік, я приходжу до висновку, що вони лежать в площині банальних особистих образ за мої дії як керівника, які полягали у спонуканні їх до якісного виконання своїх робочих обов’язків. Розумію, що нікому не приємно, коли їм вказують на бездіяльність та неналежне виконання своєї роботи. Цим працівникам були запропоновані компромісні умови подальшої співпраці, проте вони були відкинуті. В результаті працівники прийняли рішення залишити радіо», - повідомила вона. 

Директорка наголошує, що «це їхнє рішення» і вона була готова на переговори із кожним.

«Радіо продовжує свою роботу, з деякими вимушеними тимчасовими змінами в ефірі. Файне радіо завжди буде файним», - заявила Олександра Гнатик.

Як повідомляв «Детектор медіа», з нагоди 25-річчя Незалежності України західноукраїнська регіональна мережа «ФM Галичина» встановила національний та світовий рекорди на найтриваліший радіомарафон двох ведучих у прямому ефірі.

Нагадаємо, 25 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила перенести розгляд питання про продовження ліцензії західноукраїнської мережі «ФМ Галичина» (ТОВ «ТРК “Галичина”») через сумніви в прозорості структури власності компанії.

На фото - після рекорду в редакції радіостанції

Фото: «ФМ Галичина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9185
Читайте також
09.09.2016 11:51
Ельвіра Насібулліна, для «Детектора медіа»
4 764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду