Звільнені співробітники радіостанції «ФМ Галичина» шукають інвестора

Звільнені співробітники радіостанції «ФМ Галичина» шукають інвестора

1 Вересня 2016
2512

Звільнені співробітники радіостанції «ФМ Галичина» шукають інвестора

2512
Ведучі та журналісти радіостанції «ФМ Галичина», які 31 серпня написали заяви на звільнення з редакції, заявили, що шукають інвестора для створення нової радіостанції чи інтернет-радіо.
Звільнені співробітники радіостанції «ФМ Галичина» шукають інвестора
Звільнені співробітники радіостанції «ФМ Галичина» шукають інвестора

Про це вони заявили під час прес-конференції у Львові, повідомляє Zaxid.net.

«Ми дуже хочемо і далі працювати разом. Ми шукатимемо інвестора для створення нової радіостанції чи інтернет-радіо, що потребує менших капіталовкладень, або ж якогось іншого творчого продукту», - заявив колишній випусковий редактор «ФM Галичина» Юрій Залізняк.

Під час прес-конференції колишні співробітники радіостанції пояснили причини свого звільнення конфліктом з директоркою «ФМ Галичина» Олександрою Гнатик, яка начебто  перешкоджала  роботі журналістів і ведучих.

Нагадаємо, 31 серпня 27 із 30 працівників «ФM Галичина»  звільнились на знак протесту проти дій директорки радіостанції.

Перед цим вони відправили колективне звернення до доньки нардепа Ярослава Дубневича Роксолани Дубневич, яку називають власницею радіостанції, з вимогою звільнити Олександру Гнатик з посади директорки, але отримали відмову.

Директорці закидали «пресинг», «гальмування розвитку радіостанції», «маніпулювання фінансами без індексації зарплат і належної прозорості», «систематичне зловживання службовим становищем» та інші порушення.

«Нам постійно говорили, що ми є ніхто, що ми погано працюємо і не показуємо результатів. Аби довести протилежне, ми вирішили встановити рекорд. Проте Олександра одразу поставилась до цього скептично. Під час проведення ефіру нас підтримували десятки зірок шоу-бізнесу, наші партнери, слухачі зі всіх куточків України, але не директорка. Натомість вона під завершення другої доби, коли наші нерви і сили і так були на грані, відправила нам SMS із словами «Завершуйте цей цирк». І це стало останньою краплею», - заявила ведуча Валентина Барзолевська.

У коментарі «Детектору медіа» Олександра Гнатик заявила, що відкидає звинувачення і вважає, що «вони лежать в площині банальних особистих образ» на її дії як керівника.

Як повідомляв «Детектор медіа», з нагоди 25-річчя Незалежності України західноукраїнська регіональна мережа «ФM Галичина» встановиланаціональний та світовий рекорди на найтриваліший радіомарафон двох ведучих у прямому ефірі.

Нагадаємо, 25 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила перенести розгляд питання про продовження ліцензії західноукраїнської мережі «ФМ Галичина» (ТОВ «ТРК “Галичина”») через сумніви в прозорості структури власності компанії.

На фото - під час прес-конференції

Фото: Zaxid.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2512
Читайте також
09.09.2016 11:51
Ельвіра Насібулліна, для «Детектора медіа»
4 746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду