Додаток Megogo став доступним на Apple TV

Додаток Megogo став доступним на Apple TV

24 Травня 2016
1618
24 Травня 2016
10:12

Додаток Megogo став доступним на Apple TV

1618
Найбільший в СНД онлайн-кінотеатр Megogo.net (Україна) запустив першу версію програми для Apple TV. Сервіс став доступний в усіх країнах, де користувачі мають доступ до Apple TV.
Додаток Megogo став доступним на Apple TV
Додаток Megogo став доступним на Apple TV

Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.

Зараз користувачі Apple TV можуть дивитися лише безкоштовний контент, але найближчим часом розробники відкриють доступ до прем'єр і телевізійних пакетів, з'являться всі основні функції, до яких звикли користувачі Apple TV в мобільних пристроях, на комп'ютерах і Smart TV.

«Ми отримуємо величезну кількість прохань про запуск програми для Apple TV, багато хто просить якомога швидше, тому вирішили запускати сервіс поетапно, постійно оновлюючи. Зараз вийшла перша версія з мінімальним функціоналом, але користувачі вже можуть отримувати задоволення від якісного перегляду фільмів і мультфільмів», - сказав директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

Нагадаємо, з квітня користувачам на території десяти країн присутності сервісу Megogo.net  в Україні, Білорусі, Казахстані, Узбекистані, Молдові, Росії, Азербайджані, Киргизстані, Вірменії, Таджикистані і Туркменії стали доступні п'ять нових інтерактивних каналів - Прайм HD, Любов HD, Епоха HD, Триллер HD, Мегахіт HD.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду