detector.media
24.05.2016 10:12
Додаток Megogo став доступним на Apple TV
Додаток Megogo став доступним на Apple TV
Найбільший в СНД онлайн-кінотеатр Megogo.net (Україна) запустив першу версію програми для Apple TV. Сервіс став доступний в усіх країнах, де користувачі мають доступ до Apple TV.

Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.

Зараз користувачі Apple TV можуть дивитися лише безкоштовний контент, але найближчим часом розробники відкриють доступ до прем'єр і телевізійних пакетів, з'являться всі основні функції, до яких звикли користувачі Apple TV в мобільних пристроях, на комп'ютерах і Smart TV.

«Ми отримуємо величезну кількість прохань про запуск програми для Apple TV, багато хто просить якомога швидше, тому вирішили запускати сервіс поетапно, постійно оновлюючи. Зараз вийшла перша версія з мінімальним функціоналом, але користувачі вже можуть отримувати задоволення від якісного перегляду фільмів і мультфільмів», - сказав директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

Нагадаємо, з квітня користувачам на території десяти країн присутності сервісу Megogo.net  в Україні, Білорусі, Казахстані, Узбекистані, Молдові, Росії, Азербайджані, Киргизстані, Вірменії, Таджикистані і Туркменії стали доступні п'ять нових інтерактивних каналів - Прайм HD, Любов HD, Епоха HD, Триллер HD, Мегахіт HD.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY