Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення

Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення

28 Березня 2016
2885
28 Березня 2016
13:23

Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення

2885
З 28 березня телеканал «Еспресо» розпочав мовлення в форматі інформаційного марафону з новими ведучими, рубриками та оформленням.
Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення
Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення

Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Канал повернувся в інформаційний формат, із якого починав, адже, як зазначає прес-служба «Еспресо», сьогодні глядачам не вистачає якісної, об’єктивної та збалансованої інформації. Відтепер канал інформуватиме глядача з 6:55 ранку й до опівночі.

«Ми зробили певний експеримент, коли відійшли від новинного формату, але потім зрозуміли, що внаслідок цього, не встигаємо розповісти людям усе, що хотілося б. Саме тому, ми повернулись в абсолютно новинний інформаційний формат», - розповів головний редактор Василь Рябчук.

Пан Рябчук зазначив, що від інших інформаційних каналів «Еспресо» вирізнятиме особливий український погляд на події – цим обумовлений й новий слоган «Український погляд на світ».

«Ми відстоюємо інтереси держави, а тому розповідаємо новини, які стосуються насамперед України та українців. Команда «Еспресо» ставить перед собою завдання дати правильний вектор, дати людям можливість зрозуміти, що відбувається насправді в країні й у світі», - каже головред.

На телеканалі з’явились нові обличчя – ведучі та журналісти Тетяна Чудаківська, Олег Білецький, Мирослава Барчук, Сергій Чернишов та інші.

«Еспресо» також оновив логотип та ефірну графіку, однак вони лишилися в тій самій кольорової гамі.

«Варто зазначити, що ми вивели букву «Е». Помістили у флажок і тепер вона працює, як самостійна, як піктограма. Оновлене лого символізує швидкість, блискавичність, що притаманні новинному телеканалу, який завжди і за будь-яких умовах намагається першим донести інформацію до глядача. Символізує рух. Адже ми ростемо і розвиваємося», - каже арт-директор телеканалу Марія Гостєва.

Випуски новин та програми мають відтепер індивідуальне оформлення, на які також вплинув слоган. Музику до оформлення новин написав український рок-гурт  «Брати Гадюкіни». Автори зазначили, що вперше за 20 років роботи в них замовили для новинної програми музику із сопілкою.

«Вперше в історії українського телебачення новини оформлюються у сучасному національному стилі. Особливо увагу варто звернуть на музичне оформлення. Нова музика – містить у собі світлу енергію, впевнений рух вперед до змін на краще, та головне – це українське коріння», - зазначає пані Гостєва.

Ефір інформаційного марафону відбувається у новій студії високотехнологічним обладнанням.

Проморолик оновлення телеканалу можна переглянути тут.

Нагадаємо, у березні програма «Про політику» на телеканалі «Еспресо» почала виходити в оновленому форматі, а також канал ввів у сітку мовлення постійну рубрику «Спорт», яку веде спортивний журналіст Вадим Плачинда.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду