detector.media
28.03.2016 13:23
Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення
Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення
З 28 березня телеканал «Еспресо» розпочав мовлення в форматі інформаційного марафону з новими ведучими, рубриками та оформленням.

Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Канал повернувся в інформаційний формат, із якого починав, адже, як зазначає прес-служба «Еспресо», сьогодні глядачам не вистачає якісної, об’єктивної та збалансованої інформації. Відтепер канал інформуватиме глядача з 6:55 ранку й до опівночі.

«Ми зробили певний експеримент, коли відійшли від новинного формату, але потім зрозуміли, що внаслідок цього, не встигаємо розповісти людям усе, що хотілося б. Саме тому, ми повернулись в абсолютно новинний інформаційний формат», - розповів головний редактор Василь Рябчук.

Пан Рябчук зазначив, що від інших інформаційних каналів «Еспресо» вирізнятиме особливий український погляд на події – цим обумовлений й новий слоган «Український погляд на світ».

«Ми відстоюємо інтереси держави, а тому розповідаємо новини, які стосуються насамперед України та українців. Команда «Еспресо» ставить перед собою завдання дати правильний вектор, дати людям можливість зрозуміти, що відбувається насправді в країні й у світі», - каже головред.

На телеканалі з’явились нові обличчя – ведучі та журналісти Тетяна Чудаківська, Олег Білецький, Мирослава Барчук, Сергій Чернишов та інші.

«Еспресо» також оновив логотип та ефірну графіку, однак вони лишилися в тій самій кольорової гамі.

«Варто зазначити, що ми вивели букву «Е». Помістили у флажок і тепер вона працює, як самостійна, як піктограма. Оновлене лого символізує швидкість, блискавичність, що притаманні новинному телеканалу, який завжди і за будь-яких умовах намагається першим донести інформацію до глядача. Символізує рух. Адже ми ростемо і розвиваємося», - каже арт-директор телеканалу Марія Гостєва.

Випуски новин та програми мають відтепер індивідуальне оформлення, на які також вплинув слоган. Музику до оформлення новин написав український рок-гурт  «Брати Гадюкіни». Автори зазначили, що вперше за 20 років роботи в них замовили для новинної програми музику із сопілкою.

«Вперше в історії українського телебачення новини оформлюються у сучасному національному стилі. Особливо увагу варто звернуть на музичне оформлення. Нова музика – містить у собі світлу енергію, впевнений рух вперед до змін на краще, та головне – це українське коріння», - зазначає пані Гостєва.

Ефір інформаційного марафону відбувається у новій студії високотехнологічним обладнанням.

Проморолик оновлення телеканалу можна переглянути тут.

Нагадаємо, у березні програма «Про політику» на телеканалі «Еспресо» почала виходити в оновленому форматі, а також канал ввів у сітку мовлення постійну рубрику «Спорт», яку веде спортивний журналіст Вадим Плачинда.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY