Українську анімацію «Ескімоска» придбано для показу в Південній Кореї

18 Березня 2016
1584
18 Березня 2016
11:50

Українську анімацію «Ескімоска» придбано для показу в Південній Кореї

1584
Анімаційний 3D-серіал «Ескімоска», який виробляє студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group, продано для показу у Південній Кореї. Компанія Film.ua Distribution уклала договір про продаж серіалу під час міжнародного кіно- і телеринку у Гонконзі (Китай).
Українську анімацію «Ескімоска» придбано для показу в Південній Кореї

Про це йдеться на сторінці мультсеріалу у Facebook.

«Відмінні новини з Гонконгу! На Filmart-2016 - The 20th Hong Kong International Film&TV Market анімаційний серіал Ескімоска був придбаний для трансляції в Південній Кореї! Ескімоска і її друзі з нетерпінням чекають подорожей по ефірах нової країни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні минулого року стало відомо, що український анімаційний серіал «Ескімоска» продано в Китай. Права на показ мультсеріалу придбала компанія Huashi TV - один з найбільших дистрибуторів digital-прав на території КНР. Окрім Китаю мультсеріал було продано на території Індонезії, Шрі-Ланки, Канади, США, Казахстану, Литви та Росії.

Виробник «Ескімоски» - українська анімаційна студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group. Серіал налічує чотири сезони по 26 випусків у кожному. За сюжетом, це «добра і зворушлива історія для найменших глядачів про пригоди допитливої дівчинки Ескімоски і її друзів. Герої спілкуються на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків».

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду