detector.media
18.03.2016 11:50
Українську анімацію «Ескімоска» придбано для показу в Південній Кореї
Анімаційний 3D-серіал «Ескімоска», який виробляє студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group, продано для показу у Південній Кореї. Компанія Film.ua Distribution уклала договір про продаж серіалу під час міжнародного кіно- і телеринку у Гонконзі (Китай).

Про це йдеться на сторінці мультсеріалу у Facebook.

«Відмінні новини з Гонконгу! На Filmart-2016 - The 20th Hong Kong International Film&TV Market анімаційний серіал Ескімоска був придбаний для трансляції в Південній Кореї! Ескімоска і її друзі з нетерпінням чекають подорожей по ефірах нової країни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні минулого року стало відомо, що український анімаційний серіал «Ескімоска» продано в Китай. Права на показ мультсеріалу придбала компанія Huashi TV - один з найбільших дистрибуторів digital-прав на території КНР. Окрім Китаю мультсеріал було продано на території Індонезії, Шрі-Ланки, Канади, США, Казахстану, Литви та Росії.

Виробник «Ескімоски» - українська анімаційна студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group. Серіал налічує чотири сезони по 26 випусків у кожному. За сюжетом, це «добра і зворушлива історія для найменших глядачів про пригоди допитливої дівчинки Ескімоски і її друзів. Герої спілкуються на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків».

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY