detector.media
15.02.2016 14:14
Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»
Валерій Калниш звільняється з посади головреда «Радио Вести»
Валерій Калниш з березня залишає посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжить працювати над усіма програмами радіостанції

Цю інформацію Валерій Калниш підтвердив «Детектору медіа».

«Це правда. Це абсолютно моє рішення, ніяк не пов'язане з рішенням редакції або власників. Я зрозумів, що для мене зараз важливіше займатися саме веденням програм і журналістськими проектами. Я пишу книгу, яка вимагає моєї уваги. Тому адміністративні функції мені стали заважати, і я взяв на себе сміливість від них відмовитися», - зазначив він.

Пан Калниш уточнив, що продовжить вести свої ефіри на «Радио Вести»: дві «Теми Калниша» по вівторках та середах, підсумкову програму, а також проект про книги.

«Це не свідчить про те, що я через певний час не захочу знову очолити якийсь журналістський колектив. Але зараз для мене цікавіший творчий напрямок», - додав журналіст.

Він також повідомив, що пише статті для видання «РБК-Україна» і сподівається, що після складання функцій головреда матиме більше часу на написання текстів – тож відкритий для пропозицій інших видань.

Книга, над якою він працює, має робочу назву «За слова відповідаю». «Це книга інтерв’ю з відомими українськими та російськими журналістами, які розкажуть про професію та себе в професії. В хорошому сенсі це буде посібник для молодих журналістів. Я вже взяв інтерв’ю в Євгена Кисельова, Іллі Азара та Богдана Кутєпова, далі буде», - розповів Валерій Калниш.

Книжка вийде у видавництві «Брайт Букс», коли це станеться – поки не відомо.

Нагадаємо, Валерій Калниш став головним редактором радіостанції «Радио Вести» в серпні минулого року.

 

Фото – «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY