Бригинець вважає ідею Москаля вимкнути філію КРРТ в Луганську вдалою, але не дієвою

Бригинець вважає ідею Москаля вимкнути філію КРРТ в Луганську вдалою, але не дієвою

24 Червня 2015
2274
24 Червня 2015
10:54

Бригинець вважає ідею Москаля вимкнути філію КРРТ в Луганську вдалою, але не дієвою

2274
Бригинець вважає ідею Москаля вимкнути філію КРРТ в Луганську вдалою, але не дієвою
Бригинець вважає ідею Москаля вимкнути філію КРРТ в Луганську вдалою, але не дієвою

Радник міністра інформаційної політики (МІП) Олександр Бригинець вважає, що ініціатива керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля вимкнути місцеву філію Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) правильною, але не дієвою. Про це він сказав у інтерв'ю порталу tsn.ua.

 

Нагадаємо, 10 червня пан Москаль звинуватив керівника Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) Володимира Улезька в продовженні співпраці з терористами так званої «ЛНР» та розпорядився відключити об'єкти Луганської філії від електроенергії.

 

«Ідея хороша і правильна і, я думаю, що він його відключить, але це буде на день чи на два. Чи не підключать цей ретранслятор до іншого джерела через деякий час? Звичайно, що підключать. Але те, що він побачив, знайшов, як це зробити, як на мене, це позитивний момент», - вважає пан Бригінець.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Державна служба спеціального зв'язку і захисту інформації (Держспецзв'язку) заявила, що виведення з ладу або відключення від енергопостачання об'єктів КРРТ в Луганській області згідно з розпорядженням Геннадія Москаля призведе до певних негативних наслідків для телекомунікаційних мереж у регіоні і потребуватиме додаткових заходів для їх подолання.

 

Олександр Бригінець також зазначив, що некоректно казати, що на окупованих територіях зараз немає мовлення українських каналів. «У Донецьку можна на "ножиці" (найпростіша телевізійна антена, - ред.) дивитись українське телебачення, але якщо ти цього хочеш. Це я про ефірні канали. А є ще супутникові тарілки, інтернет тощо. Можна скільки завгодно говорити про інформаційну ізольованість, але вона є лише для тих, хто цього хоче», - наголосив радник міністра.

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 квітня Міністерство оборони спільно з Міністерством інформаційної політики відкрили новий підрозділ прес-центру антитерористичної операції (АТО) в приміщенні Донецької обласної цивільно-військової адміністрації в місті Краматорську (Донецька область). Там працівники ЗМІ зможуть оперативно отримувати інформацію з передової та оформлювати прес-карти. Підрозділ прес-центру очолив Олександр Бригінець.

name="_GoBack">

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду