News One веде переговори зі Світланою Орловською

News One веде переговори зі Світланою Орловською

31 Березня 2015
6941
31 Березня 2015
15:11

News One веде переговори зі Світланою Орловською

6941
Генпродюсер News One Олексій Семенов каже, що не переманює людей зі «112 Україна»
News One веде переговори зі Світланою Орловською
News One веде переговори зі Світланою Орловською

Найближчим часом редактор і ведуча каналу «112 Україна» Світлана Орловська може перейти на канал News One. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа». Генеральний продюсер телеканалу News One Олексій Семенов підтвердив «Детектор медіа», що канал веде переговори з пані Орловською. А на каналі «112 Україна» підтвердили звільнення пані Орловської.

 

«Ми зараз перебуваємо в стадії переговорного процесу зі Світланою Орловською, тому що ми знайомі з нею 300 років, - розповів пан Семенов. - Я вважаю, що ми єдина команда - така, як є в багатьох професійних менеджерів і команд на українському ринку. Я вважаю, що Світлана Орловська одна з найкращих людей, яка добре розуміє редакторську роботу і є прекрасним редактором не лише окремого дня каналу, але й великої інформаційної структури. Вона тривалий час працює в новинах на українському телевізійному ринку, знає все, що відбувається, може акумулювати інформацію, оперативно її видавати, і для неї новини - це її професія, сенс життя, це її вогонь».

 

Пан Семенов не побажав уточнити, на яку саме посаду - головного редактора, випускового редактора чи ведучої - запрошує пані Орловську. «Я її запрошую працювати в команду News One, - відповів пан Семенов на уточнююче запитання «Детектор медіа». - Я з нею поки розмовляю, щоб вона стала частиною нашої команди і, звичайно, покладаю на неї всі найкращі сподівання, пов'язані з контентом, з наповненням. Думаю, вона зможе закрити цей напрямок і зробити це краще, ніж усі інші в країні».

 

Разом з тим Олексій Семенов заперечив інформацію джерел «Детектор медіа» про те, що News One нібито переманює журналістів з каналу «112 Україна». «Ні, з журналістами я не веду ніяких переговорів. Я буду забирати людей з різних каналів або людей, які не працюють. Мені дуже подобається, коли приходять люди, які тривалий час працювали на якомусь каналі, а їх так і не розкачали до стану зірки, коли вони стали яскравими і впізнаваними в глядачів», - сказав генпродюсер.

 

«Але я такого не збираюся робити зі 112-м каналом, - додав він. - Щонайменше це було б дурницею - створювати те саме, що ми вже створили. Ми хочемо створити набагато більше і цікавіше, тому хочемо зібрати нову команду».

 

За словами пана Семенова, вікова планка ведучих на News One буде вищою, ніж на «112 Україна»: «Я дружу з ведучими каналу "112", постійно зустрічаюся, але я їх не запрошую ведучими на News One. Я хочу зробити вікову планку вищою, ніж на "112": якщо на "112" вік ведучих - 30 і молодше, то тут (на News One. - ТК) телеведучі будуть дорослішими. Я хочу вийти у формат великих інформаційних міжнародних каналів, коли ведучими є люди, які прожили великий життєвий досвід, уміють співчувати, співпереживати більш тонко, ніж молодь».

 

Як відомо, 31 березня про своє звільнення з каналу «112 Україна» повідомив ведучий Антон Середа. Але він не йде на News One, уточнив Олексій Семенов.

 

Олексій Семенов також прокоментував чутки про те, що канал News One нібито придбав Олексій Азаров: «Запитайте в того, хто про це говорить. Я спілкуюся з Женею Мураєвим - це єдина людина, з якою я розмовляв про свій прийом на роботу». Як відомо, що народний депутат від «Опозиційного блоку» Євген Мураєв офіційно є одноосібним власником каналу News One.

 

Нагадаємо, 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne було призначено Олексія Семенова, який у минулому був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Пан Семенов анонсував, що завдання NewsOne - стати інформаційно-соціальним каналом.

 

У березні креативним продюсером телеканалу NewsOne стала Євгенія Захарова, яка в минулому працювала продюсером на каналах «Україна» та «112 Україна».

 

Із 23 березня телеканал NewsOne змінив сітку мовлення, запровадивши прямі ефіри з новими ведучими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду