20 лютого телеканал ICTV здійснюватиме пряму трансляцію  заходів на Майдані

20 лютого телеканал ICTV здійснюватиме пряму трансляцію заходів на Майдані

19 Лютого 2015
3368
19 Лютого 2015
18:44

20 лютого телеканал ICTV здійснюватиме пряму трансляцію заходів на Майдані

3368
20 лютого телеканал ICTV здійснюватиме пряму трансляцію  заходів на Майдані
20 лютого телеканал ICTV здійснюватиме пряму трансляцію  заходів на Майдані

Завтра, 20 лютого, телеканалу ICTV в прямому ефірі транслюватиме заходи із вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні та річниці Майдану, що відбуватимуться на Майдані Незалежності у Києві. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема глядачі телеканалу наживо побачать слово Президента України, всеукраїнську акцію «Хвилина мовчання - нескінченність пам'яті», відкриття світлової інсталяції «Промені Гідності», виконання Державного гімну України Національною хоровою капелою «Думка», «Реквієм» у виконанні Національного симфонічного оркестру України, виконання пісні «Плине кача» гуртом «Пікардійська терція», покладання лампадок та квітів на місця розстрілів Небесної Сотні.

 

Пряма трансляція розпочнеться о 18.30. Через це буде змінено час виходу вечірніх випусків новин «Факти».

 

Орієнтовно новини на ICTV вийдуть в ефір о 18.10 (замість 18.45) та о 20.15 (замість 21.05).

 

Нагадаємо, вчора телеканал ICTV повідомив, що у зв'язку з річницею загибелі Героїв Небесної Сотні відмовиться від розважального контенту в програмі «Ранок у Великому Місті» - вона стане виключно інформаційною, а також канал зніме з ефіру анонси будь-яких розважальних проектів. 20 лютого телеканал поставить на екран свічку пам'яті та запустить рухомий рядок про вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні. Також до цих дат ICTV підготував підготував документальний фільм «Чорні тіні Майдану», який виходив в ефірі 18 лютого.

 

Програмну сітку змінили, відмовившись від розважальних програм телеканали СТБНТН«Інтер»,«24»«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера». «1+1»  20 лютого підготує спеціальний марафон ТСН, у якому буде відтворено картину днів найбільших протистоянь у Києві у лютому 2014 року та розказано про зміни у країні за рік. Канал «Еспресо TV» підготував до річниці трагічних подій на Майдані низку програм та спецпроектів. 20 лютого, в день річниці трагічних подій на Майдані, телеканал НТН покаже спеціальний випуск програми новин «Свідок» з прямим включенням з центу Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду