«Еспресо TV» покаже трансляції вшанування пам`яті Героїв Небесної сотні у Києві та регіонах України

«Еспресо TV» покаже трансляції вшанування пам`яті Героїв Небесної сотні у Києві та регіонах України

19 Лютого 2015
2890
19 Лютого 2015
11:34

«Еспресо TV» покаже трансляції вшанування пам`яті Героїв Небесної сотні у Києві та регіонах України

2890
«Еспресо TV» покаже трансляції вшанування пам`яті Героїв Небесної сотні у Києві та регіонах України
«Еспресо TV» покаже трансляції вшанування пам`яті Героїв Небесної сотні у Києві та регіонах України
Канал «Еспресо TV» підготував до річниці трагічних подій на Майдані низку програм та спецпроектів. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

З 18 лютого журналісти телеканалу щогодини відтворюють перебіг сутичок між спецпризначенцями та активістами Революції Гідності, які відбувалися у центрі столиці. Кореспондент Ілля Березенко, який бачив на власні очі протистояння на вулицях Інститутській, Грушевського та Майдані Незалежності  рік тому, в режимі прямого ефіру щогодини нагадує глядачам усі подробиці.

 

У п`ятницю, 20 лютого, глядачі «Еспресо TV» зможуть побачити прямі трансляції заходів пам`яті Героїв Небесної сотні, які пройдуть у всіх регіонах України. Так, на головній площі  Сєверодонецька відбудеться патріотичний мітинг, в Ужгороді відбудеться жалобна хода, Одеський  оперний театр запросить на «Реквієм» Джузеппе Верді, у Харкові відбудеться жалобне віче.

 

З 18.30 «Еспресо TV» транслюватиме наживо жалобні заходи, що відбудуться на Майдані Незалежності: передзвін церков пам`яті Небесної сотні, виступ Президента України, «Реквієм» Джузеппе Верді, покладання квітів та запалення лампадок біля пам`ятного знаку загиблим.

 

З 20.30 вечір для глядачів «Еспресо TV» продовжиться  трансляцією вистави «Цукрова Незалежність» зі столичного Жовтневого палацу, яку підготував  танцювальний коллектив з  західної України  - балет «Мадрін».

 

21 лютого «Еспресо TV» розпочне ранковий ефір з прямої трансляції «Забігу миру», що стартує з  Софійської площі Києва. Учасники пробіжать 18 кілометрів вулицями столиці.

 

З 11.30 «Еспресо TV» показуватиме громадську панахиду у Харкові. Місцеві активісти вшанують пам`ять  загиблих на усіх Майданах країни.  Суботнього вечора  телеканал покаже 15-хвилинне інтерв`ю з майданівцем Миколою, учасником боїв на вулиці Інститутській, який бачив, як розстрілюють його побратимів.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на Майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України також закликав керівників ЗМІ висвітлити 20-го лютого, у День Героїв Небесної Сотні, заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.

 

Програмну сітку змінили, відмовившись від розважальних програм телеканали СТБ, ICTV, «Інтер», «24», «Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера». ЗМІ також висвітлюватимуть заходи з вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні.  Канал «1+1»  20 лютого підготує спеціальний марафон ТСН, у якому буде відтворено картину днів найбільших протистоянь у Києві у лютому 2014 року та розказано про зміни у країні за рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду