Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані

Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані

19 Лютого 2015
4888
19 Лютого 2015
13:56

Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані

4888
Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані
Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані

Завтра, 20 лютого, в день річниці трагічних подій на Майдані, телеканал НТН покаже спеціальний випуск програми новин «Свідок» з прямим включенням з центу Києва. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пряме включення з Майдану Незалежності та вулиці Інститутської  демонструватиметься з 18.30 до 21.00. На місці трагічних подій річної давнини проходити Акція пам'яті за участю активістів, родичів і близьких загиблих, а також перших осіб держави.

 

«Глядачі поспілкуються з героями, які безпосередньо брали участь у протистоянні. Разом з ними проведуть аналіз лютневих подій минулого року і подій, що відбувається в Україні сьогодні», - анонсує телеканал.

 

Ведучим випуску буде Олексій Стеценко. Як повідомляє прес-служба, цей журналіст вже понад 10 років створює програму «Свідок» і нині є керівником її редакції.

 

З 18 по 22 лютого телеканал НТН зняв також з ефіру всі розважальні програми, фільми, серіали, анонси і рекламні ролики розважального характеру в рамках жалоби за загиблими.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на Майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України також закликав керівників ЗМІ висвітлити 20-го лютого, у День Героїв Небесної Сотні, заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.

 

Програмну сітку змінили, відмовившись від розважальних програм телеканали СТБICTV«Інтер»,«24»«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера». «1+1»  20 лютого підготує спеціальний марафон ТСН, у якому буде відтворено картину днів найбільших протистоянь у Києві у лютому 2014 року та розказано про зміни у країні за рік. Канал «Еспресо TV» підготував до річниці трагічних подій на Майдані низку програм та спецпроектів. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4888
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Непостоянный зритель
3354 дн. тому
если Свідок - ЭТО та программа, чье наполнение процентов на 90 про убийства, аварии... короче, про !!!криминал!!! и типа что-то того. Тогда как-то странно готовить "спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані". Почему бы не сделать просто МАРАФОН, без никаких Свідок?!! НАДО СМОТРЕТЬ, если сам Олексій Стеценко будет ведущим "журналіст вже понад 10 років створює програму «Свідок» і нині є керівником її редакції, як повідомляє прес-служба" Зачем хоть это писать в пресс-релизе?!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду