«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення у пам’ять Героїв Небесної Сотні

«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення у пам’ять Героїв Небесної Сотні

18 Лютого 2015
4803
18 Лютого 2015
17:17

«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення у пам’ять Героїв Небесної Сотні

4803
«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення у пам’ять Героїв Небесної Сотні
«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення у пам’ять Героїв Небесної Сотні

«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера» змінюють сітки мовлення на період з 18 до 22 лютого у зв'язку з річницею трагічних подій на Майдані. Про це повідомляє прес-служба компаній.

 

Радіостанція та телеканал відмовляться від розважального контенту, а також знімуть з ефіру анонси та рекламу розважальних проектів.

 

Телекомпанія «Ера» планує висвітлювати всі заходи з вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні, представить відеоверсії спеціальних програм з нагоди річниці трагічних подій на Майдані, які звучатимуть на «Радіо Ера ФМ». Поряд зі своїм логотипом ТРК «Ера» розмістить свічку пам'яті.

 

Також журналісти радіостанції готують спеціальний випуск проекту «Персональні файли: Воїни добра», який присвячений пораненим в АТО бійцям. Він вийде в ефір 20 лютого о 12.20 та 16.48.

 

«У програмі прозвучать спогади про події тих днів учасників Майдану, очевидців, волонтерів, медиків, родичів загиблих. Так, зокрема, своїми спогадами про загиблого батька Сергія Бондарчука з Хмельниччини поділиться його син. А Тетяна Тороповська розповість про сина Георгія, який був активістом Майдану, брав участь в АТО й загинув при трагічних обставинах, повертаючись з ротації. Хлопця, якому не було ще 18-ти років, викинули з поїзда...», - анонсує прес-служба.

 

Також 20 лютого о 16.08 в ефірі «Радіо Ера ФМ» вийде повтор авторської програми Я.Лазько «Від щирого серця», яка виходила на радіо 21 лютого минулого року. Гостем студії був глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук. З 18.30 радіостанція вестиме пряму трансляцію заходів з Майдану Незалежності.

 

22 лютого з 12.00 до 14.00 години «Радіо Ера ФМ» вестиме пряму трансляцію Ходи пам'яті із зупинками біля знакових місць Революції Гідності.

 

«Ми повернемо вас на рік тому не задля того, щоб ви знову пережили біль та відчай. А щоб герої, які загинули, залишалися у нашій пам'яті, і ця пам'ять додавала нам сили у боротьбі за Україну. Як написав нам один слухач, ми є свідками не похорону, а народження нової країни, навіть якщо пологи дуже важкі...», - сказали журналісти «Радіо-Ера ФМ».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на Майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України також закликав керівників ЗМІ висвітлити 20-го лютого, у День Героїв Небесної Сотні, заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.

 

Програмну сітку змінили телеканали СТБ, ICTV, «Інтер» та «24».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду