detector.media
19.02.2015 13:56
Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані
Телеканал НТН підготував спецвипуск програми новин «Свідок» до річниці подій на Майдані

Завтра, 20 лютого, в день річниці трагічних подій на Майдані, телеканал НТН покаже спеціальний випуск програми новин «Свідок» з прямим включенням з центу Києва. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пряме включення з Майдану Незалежності та вулиці Інститутської  демонструватиметься з 18.30 до 21.00. На місці трагічних подій річної давнини проходити Акція пам'яті за участю активістів, родичів і близьких загиблих, а також перших осіб держави.

 

«Глядачі поспілкуються з героями, які безпосередньо брали участь у протистоянні. Разом з ними проведуть аналіз лютневих подій минулого року і подій, що відбувається в Україні сьогодні», - анонсує телеканал.

 

Ведучим випуску буде Олексій Стеценко. Як повідомляє прес-служба, цей журналіст вже понад 10 років створює програму «Свідок» і нині є керівником її редакції.

 

З 18 по 22 лютого телеканал НТН зняв також з ефіру всі розважальні програми, фільми, серіали, анонси і рекламні ролики розважального характеру в рамках жалоби за загиблими.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на Майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України також закликав керівників ЗМІ висвітлити 20-го лютого, у День Героїв Небесної Сотні, заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.

 

Програмну сітку змінили, відмовившись від розважальних програм телеканали СТБICTV«Інтер»,«24»«Радіо Ера ФМ» та телекомпанія «Ера». «1+1»  20 лютого підготує спеціальний марафон ТСН, у якому буде відтворено картину днів найбільших протистоянь у Києві у лютому 2014 року та розказано про зміни у країні за рік. Канал «Еспресо TV» підготував до річниці трагічних подій на Майдані низку програм та спецпроектів. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY