На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»

На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»

16 Січня 2015
6607
16 Січня 2015
14:25

На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»

6607
На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»
На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»

 У суботу 17 січня в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Щодуху» - програма власного виробництва телеканалу від режисера Олексія Круглікова. Телешоу проходитиме у форматі міського реаліті-квесту, в якому жителі периферії приїжджають до Києва, щоб виконати ряд завдань та заробити грошей.

 

У кожній програмі ведучий Серж Куніцин вирушає у віддалену місцевість, щоб знайти людину, готову до авантюризму і пропонує їй взяти участь у шоу. За умовами шоу, в Києві герой за 5 годин повинен відвідати 5 контрольних точок, виконуючи по дорозі 5 обов'язкових завдань без сторонньої допомоги. Ціна кожного завдання - 2000 грн. Якщо герой впорався із завданнями і вклався у відведений час, він отримує грошовий приз і поїздку додому на дорогому авто. Якщо не встиг - їде додому на електричці і без грошей.

 

На героїв телешоу чекають найрізноманітніші завдання: дістатися з Троєщини до Бессарабки, знайти ресторан, де подають фуагра і зрозуміти з чого його готують, розгадати ребуси, купити екзотичні фрукти, знайти унікальні магазини, зайнятися на вулиці йогою тощо.

 

«У нашому квесті житель глибинки побачить, чим живуть мешканці міста. А городяни подивляться по-новому на свої захоплення і побут. На глядача очікує протистояння столичної пихатості з периферійною простотою і, забігаючи наперед, скажу, що столиця - далеко не завжди фаворит. Найголовнішим моментом програми є те, як поведе себе людина, що потрапила у незвичну для себе ситуацію, і як буде з неї виходити. Речі, звичні для мешканців мегаполісу здаються складними, незрозумілими і абсолютно непотрібними приїжджій людині», -зазначає генеральний продюсер і ведучий «Щодуху» Серж Куніцин.

 

Реаліті-квест «Щодуху» транслюватиметься щосуботи о 19.40.

 

Нагадаємо, у неділю, 18 січня, в ефірі НЛО TV стартує розважальний проект власного виробництва «Пападос шоу».

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду