На НЛО TV стартує розважальне «Пападос шоу»

На НЛО TV стартує розважальне «Пападос шоу»

14 Січня 2015
5233
14 Січня 2015
16:06

На НЛО TV стартує розважальне «Пападос шоу»

5233
На НЛО TV стартує розважальне «Пападос шоу»
На НЛО TV стартує розважальне «Пападос шоу»

У неділю, 18 січня, в ефірі НЛО TV вийде розважальний проект власного виробництва «Пападос шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До програми увійдуть як відомі світові розіграші, так і пранки, відзняті на вулицях України. Тут демонструватимуть відео нестандартних ситуацій, відзнятих на приховану камеру, непередбачувану реакцію перехожих, перевірку на витримку і тест на страх.

 

«В "Пападос шоу"  глядачі дізнаються, як кияни реагують на появу дівчини в багажнику, яка просить про допомогу, подивляться на мешканців будинку, де замість ліфта встановлено душову кабіну, побачать провокаційні та найпопулярніші в інтернеті розіграші. Деякі пранки набагато приємніше дивитися по ТВ, ніж стати їх учасником», - йдеться у прес-релізі проекту.

 

Редакція проекту заохочуватиме глядачів до поширення відео у соцмережах. За відео з рубрики «Перепранкуй», що збере найбільшу кількість «лайків», можна виграти камеру GoPro.

 

Виходитиме шоу щонеділі о 22.30.

 

 

Нагадаємо, 18 січня НЛО TV запускає ще однин проект власного виробництва - тревел-шоу «Єврочекін».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5233
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AJ
3388 дн. тому
Чергове дебільне шоу з пропагандою рашкінського бидло-менталітету?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду