detector.media
16.01.2015 14:25
На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»
На НЛО TV стартує реаліті-квест власного виробництва «Щодуху»

 У суботу 17 січня в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Щодуху» - програма власного виробництва телеканалу від режисера Олексія Круглікова. Телешоу проходитиме у форматі міського реаліті-квесту, в якому жителі периферії приїжджають до Києва, щоб виконати ряд завдань та заробити грошей.

 

У кожній програмі ведучий Серж Куніцин вирушає у віддалену місцевість, щоб знайти людину, готову до авантюризму і пропонує їй взяти участь у шоу. За умовами шоу, в Києві герой за 5 годин повинен відвідати 5 контрольних точок, виконуючи по дорозі 5 обов'язкових завдань без сторонньої допомоги. Ціна кожного завдання - 2000 грн. Якщо герой впорався із завданнями і вклався у відведений час, він отримує грошовий приз і поїздку додому на дорогому авто. Якщо не встиг - їде додому на електричці і без грошей.

 

На героїв телешоу чекають найрізноманітніші завдання: дістатися з Троєщини до Бессарабки, знайти ресторан, де подають фуагра і зрозуміти з чого його готують, розгадати ребуси, купити екзотичні фрукти, знайти унікальні магазини, зайнятися на вулиці йогою тощо.

 

«У нашому квесті житель глибинки побачить, чим живуть мешканці міста. А городяни подивляться по-новому на свої захоплення і побут. На глядача очікує протистояння столичної пихатості з периферійною простотою і, забігаючи наперед, скажу, що столиця - далеко не завжди фаворит. Найголовнішим моментом програми є те, як поведе себе людина, що потрапила у незвичну для себе ситуацію, і як буде з неї виходити. Речі, звичні для мешканців мегаполісу здаються складними, незрозумілими і абсолютно непотрібними приїжджій людині», -зазначає генеральний продюсер і ведучий «Щодуху» Серж Куніцин.

 

Реаліті-квест «Щодуху» транслюватиметься щосуботи о 19.40.

 

Нагадаємо, у неділю, 18 січня, в ефірі НЛО TV стартує розважальний проект власного виробництва «Пападос шоу».

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY