З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова

З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова

27 Березня 2014
8647
27 Березня 2014
13:10

З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова

8647
З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова
З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова

Шеф-редактор «Подробностей недели» Олександр Лук'яненко залишив свою посаду. Про це під час чату на «Детектор медіа» повідомила новий шеф-редактор програми Ольга Червакова.

 

«На жаль, разом з ним ми втратили дуже якісного журналіста - Ірину Юсупову, яка прийшла разом зі старою командою. Вона вирішила піти. Повторюю, на жаль», - повідомила пані Червакова.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», пані Юсупова залишається на каналі. Пан Лук'яненко теж, за даними джерел, офіційно не звільнений. Нагадаємо, що він очолив «Подробности недели» в січні, тоді ж ведучим став Андрій Данилевич.

 

«З нових людей, з якими я не працювала, але планую працювати надалі - журналіст Сергій Кудімов, який прийшов на "Інтер" за тиждень (здається) до мене. Це дуже сильний журналіст, я попросила його залишитися, якщо він не має принципових заперечень і упереджень щодо роботи в різних командах. Він погодився і зараз працює над сюжетом для "Подробиць тижня"», - розповіла Ольга Червакова.

 

«Також залишився редактор Едуард Лозовий, який працював заступником Лук'яненка. В перший же день я запитала його, чи планує він залишитися і чи вважає він за можливе працювати з нами. При цьому я задекларувала, що в мене немає жодних упереджень щодо того, що він лишився від "попєрєдників". Лозового я знаю як якісного журналіста і також просила його залишитися. Він погодився», - додала новий шеф-редактор «Подробностей недели».

 

Зі слів пані Червакової, зараз відбувається процес налагодження комунікації всередині редакції. На вільні місця повернулися люди, які працювали в команді «Подробностей недели» часів Євгена Кисельова.

 

Нагадаємо, 22 березня до новинного продакшну телеканалу «Інтер» «Національні інформаційні системи» (НІС) повернулася «команда Сергія Льовочкіна». Директором НІС було призначено Назіма Бедірова. Разом з ним до НІСу повернулися радник Сергія Льовочкіна Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який став керівником з інформаційної політики, Олександр Пилипець, який став заступником пана Малазонії, Ольга Червакова, яка стала шеф-редактором «Подробностей недели».

 

Одразу змінилися ведучі інформаційних програм «Інтера»: ведучим «Подробностей недели» замість Андрія Данилевича знову став Дмитро Анопченко, ведучим «Подробностей» замість Романа Кадєміна - Олексій Ліхман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду