Олексій Ліхман вестиме «Подробности» замість Романа Кадєміна

Олексій Ліхман вестиме «Подробности» замість Романа Кадєміна

23 Березня 2014
24574
23 Березня 2014
18:13

Олексій Ліхман вестиме «Подробности» замість Романа Кадєміна

24574
Олексій Ліхман вестиме «Подробности» замість Романа Кадєміна
Олексій Ліхман вестиме «Подробности» замість Романа Кадєміна

Телеведучий Олексій Ліхман із понеділка, 24 березня, буде ведучим «Подробностей» на телеканалі «Інтер». Цю інформацію пан Ліхман підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

Як розповів ведучий у коментарі ТК, пропозицію він отримав від екс-виконавчого директора новинного продакшна Inter Media Group «Національні інформаційні системи» (НІС) Лаврентія Малазонії, якого знову планують призначити керівником з інформаційної політики НІСу.

 

На цій посаді Олексій Ліхман змінить Романа Кадєміна. До обов`язків нового ведучого входитиме підготовка матеріалів, верстка та ведення ефіру.

 

Олексій Ліхман був ведучим кількох проектів на ТВі, «1+1» («ТСН тиждень»),НТН («Вчасно», «Вчасно. Про головне», «Вчасно. Підсумки») та «К1» («Один день»).

 

Після рейдерського захоплення ТВі прийняв рішення звільнитися разом із 30-ма колегами з каналу, які 29 квітня минулого року оголосили страйк, не вбачаючи за можливе виконувати свої професійні обов'язки на ТВі.

 

Після цього Олексій Ліхман роботи не мав.

 

Як писала «Детектор медіа», 22 березня директором НІСу знову було призначено Назіма Бедірова. Як він повідомив, разом із ним до НІСу повертаються Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який знову буде керівником з інформаційної політики; Олександр Пилипець, який стане заступником пана Малазонії та Ольга Червакова, яку буде призначено шеф-редактором «Подробностей недели».

 

 Відбуваються в НІСі й інші кадрові зміни. Так, відсьогодні «Подробности недели» замість Андрія Данилевича знову вестиме Дмитро Анопченко, якого відкликали з Вашингтона.

 

Інформаційна політика «Інтера» з січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег.

 

21-го березня ГО «Детектор медіа» звернулася до Комісії з журналистської етики щодо систематичних порушень професійних стандартів редакціями новин Першого національного та «Інтера» протягом грудня 2013 - лютого 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24574
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій Заславський, журналіст, м. Кривий Ріг
3682 дн. тому
Верніть найкращу та найпрофесійнішу ведучу "Подробиць" - Крістіну Суворіну! Без неї програма як не жива...
Леонид Михайлюта
3683 дн. тому
ЗЫР: Даугуле - объективно лучшая ведущая канала... А чего ж она выглядит, как биоробот или отмороженная мойва? У нее ж вообще ни лица, ни дикции, ни голоса - какая ведущая???? Таких ведущих в подворотнях миллионы, семечки щелкают.
Зыр
3683 дн. тому
Лихман - с большим опытом, у него получится, тем более, что работал когда-то на К1, сможет быстро сориентироваться и на Интере. Даугуле - объективно лучшая ведущая канала, сдержанная и корректная, без истерик в эфире, её воспринимают и на Западе, и на Востоке, это немаловажно, этого сейчас практически нет ни на одном канале, все разбежались по полюсам, а национальный вещатель должен выдерживать позицию центральную, это очень и очень важно
Igor Tynnyy
3683 дн. тому
Власне, головне, щоб прибрали саме Даунулє. Нестерпно дивитися на цю продажну цинічну ведучу. Вона не має права працювати у парі з такою людиною, як Ліхман, у якого бездоганна репутація і TВі.
Хахаха
3683 дн. тому
А чим Даугуле краще за кадєміна? Ти що сіські має? Хіба не вона труіла Майдан? Хіба не вона клєйміла радікалов, екстремістов з Майдана? Хіба даугуле не брехала? Тоді хто брехав? Хто допоміг раше труіти кримчан 3місяця ? Тоді раша не так брехала як зараз. Навчилась у інтера!
Qcumber
3683 дн. тому
Ліхман? Нормально, Кадємін все одно - спортивний коментатор. Головне, щоб Настю не прибрали. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду