detector.media
27.03.2014 13:10
З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова
З новин «Інтера» пішли Олександр Лук’яненко та Ірина Юсупова

Шеф-редактор «Подробностей недели» Олександр Лук'яненко залишив свою посаду. Про це під час чату на «Детектор медіа» повідомила новий шеф-редактор програми Ольга Червакова.

 

«На жаль, разом з ним ми втратили дуже якісного журналіста - Ірину Юсупову, яка прийшла разом зі старою командою. Вона вирішила піти. Повторюю, на жаль», - повідомила пані Червакова.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», пані Юсупова залишається на каналі. Пан Лук'яненко теж, за даними джерел, офіційно не звільнений. Нагадаємо, що він очолив «Подробности недели» в січні, тоді ж ведучим став Андрій Данилевич.

 

«З нових людей, з якими я не працювала, але планую працювати надалі - журналіст Сергій Кудімов, який прийшов на "Інтер" за тиждень (здається) до мене. Це дуже сильний журналіст, я попросила його залишитися, якщо він не має принципових заперечень і упереджень щодо роботи в різних командах. Він погодився і зараз працює над сюжетом для "Подробиць тижня"», - розповіла Ольга Червакова.

 

«Також залишився редактор Едуард Лозовий, який працював заступником Лук'яненка. В перший же день я запитала його, чи планує він залишитися і чи вважає він за можливе працювати з нами. При цьому я задекларувала, що в мене немає жодних упереджень щодо того, що він лишився від "попєрєдників". Лозового я знаю як якісного журналіста і також просила його залишитися. Він погодився», - додала новий шеф-редактор «Подробностей недели».

 

Зі слів пані Червакової, зараз відбувається процес налагодження комунікації всередині редакції. На вільні місця повернулися люди, які працювали в команді «Подробностей недели» часів Євгена Кисельова.

 

Нагадаємо, 22 березня до новинного продакшну телеканалу «Інтер» «Національні інформаційні системи» (НІС) повернулася «команда Сергія Льовочкіна». Директором НІС було призначено Назіма Бедірова. Разом з ним до НІСу повернулися радник Сергія Льовочкіна Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який став керівником з інформаційної політики, Олександр Пилипець, який став заступником пана Малазонії, Ольга Червакова, яка стала шеф-редактором «Подробностей недели».

 

Одразу змінилися ведучі інформаційних програм «Інтера»: ведучим «Подробностей недели» замість Андрія Данилевича знову став Дмитро Анопченко, ведучим «Подробностей» замість Романа Кадєміна - Олексій Ліхман.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY