detector.media
25.04.2013 17:03
Єгор Чечеринда став заступником директора ТВі з інформаційного мовлення
Єгор Чечеринда став заступником директора ТВі з інформаційного мовлення

Заступником директора телеканалу ТВі з інформаційного мовлення призначено Єгора Чечеринду. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив директор ТВі Артем Шевченко.

 

Призначення відбулося вчора, 24 квітня, увечері. «До кола його обов'язків входитимуть інформаційне мовлення, а саме його відновлення, налагодження і вихід в ефір», - повідомив пан Шевченко.

 

Це нова посада на каналі. Раніше новинами фактично керував випусковий редактор Роман Недзельський. Нині колектив новин разом з іншими співробітниками ТВі страйкує до вирішення конфлікту між власниками каналу.

 

Єгор Чечеринда тривалий час працював на ТВі редактором програми «Вечір з Миколою Княжицьким». Після її закриття він займався документальним фільмом про 5-річчя ТВі та кілька разів підміняв редакторів програми «Гра в слова і не тільки», повідомляють джерела «Детектор медіа» на каналі.

 

Також пан Чечеринда є помічником народного депутата Миколи Княжицького - колишнього гендиректора ТВі.

 

Наталія Катеринчук, яка до 23 квітня керувала ТВі, коментуючи призначення Єгора Чечеринди, зауважила, що він практично нічим не займався після закриття «Вечора з Миколою Княжицьким». «Можна було сказати йому шукати інше місце роботи, але оскільки в нього народилась дитина, у мене був до нього по-людськи сентимент, і я шукала, чим би його зайняти, щоб він хоч проект якийсь запропонував. Але він нічого не запропонував. Я так розумію, що він готувався до сьогоднішньої посади», - сказала пані Катеринчук.

 

Як відомо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також ішлося, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

23 квітня журналісти та редактори ТВі оголосили страйк до вирішення конфлікту між власниками. Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі.

 

24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. До осередку увійшло 43 особи, він і далі поповнюється. Головою осередку обрано Мустафу Найєма.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY