Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня

Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня

15 Липня 2014
3313

Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня

3313
Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня
Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проведе перше засідання в новому складі в четвер, 17 липня. Про це члени Нацради повідомили на зустрічі з громадськістю 14 липня.

 

У Нацраді за час, доки вона не працювала (а це майже півроку), накопичилося понад 500 питань.

 

За словами голови Нацради Юрія Артеменка, регуляторний орган у своїй роботі керуватиметься принципами патріотизму, порядності, відсутності корупції та лобіюванням розвитку галузі в цілому.

 

Нацрада визначила п'ять ключових напрямків своєї роботи: суспільне мовлення, цифрове телебачення, регіональне мовлення, інформаційна безпека, відновлення діяльності Нацради в цілому.

 

Учора, 14 липня, представники сотень Майдану нарешті почали залишати приміщення Нацради і Держкомтелерадіо, яке вони захопили взимку.

 

14 липня члени регуляторного органу провели зустрічі з провайдерами, Концерном РРТ і зв'язківцями, представниками радіокомпаній, а також із громадськістю. 15 липня відбудеться зустріч з представниками телеканалів. На зустрічах члени Нацради збирають пропозиції всіх учасників телерадіоінформаційного простору щодо змін у своїй роботі, напрямків діяльності, якими слід займатися в першу чергу.

 

На зустрічі з громадськістю члени Нацради пообіцяли змінити склад громадської ради та посилити взаємодію з нею.

 

Нагадаємо, що 4 липня Верховна Рада обрала свою четвірку членів Нацради: Катерину Котенко, Олександра Ільяшенка, Ольгу Герасим'юк та Олега Черниша. 7 липня Президент України Петро Порошенко призначив ще трьох членів Нацради: Юрія Артеменка, Владислава Севрюкова і Григорія Шверка. Четвертий член Нацради за президентською квотою - Оксана Головатенко - наразі перебуває в декретній відпустці.

 

7 липня головою Нацради був обраний Юрій Артеменко, першим заступником голови - Ольга Герасим'юк, заступником голови - Григорій Шверк, відповідальним секретарем - Катерина Котенко

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3313
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pontiy Pilat
3578 дн. тому
Перше що повина зробити НацЗрада це усунути компанію сімї Януковича ЗЕОНБУД від державних коштів, що йдуть на війну проти України. Вся Україна знає, що ніякого конкурсу не було і він не передбачений Законами України про мовлення у цифрі. ГАНЬБА НацЗраді, ганьба ГенПрокуратурі, ганьба СБУ за те, що ЗЕОНБУД досі працює, отримує бюджетні кошти і фінансує терористів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду