detector.media
15.07.2014 09:46
Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня
Нова Нацрада проведе перше засідання 17 липня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проведе перше засідання в новому складі в четвер, 17 липня. Про це члени Нацради повідомили на зустрічі з громадськістю 14 липня.

 

У Нацраді за час, доки вона не працювала (а це майже півроку), накопичилося понад 500 питань.

 

За словами голови Нацради Юрія Артеменка, регуляторний орган у своїй роботі керуватиметься принципами патріотизму, порядності, відсутності корупції та лобіюванням розвитку галузі в цілому.

 

Нацрада визначила п'ять ключових напрямків своєї роботи: суспільне мовлення, цифрове телебачення, регіональне мовлення, інформаційна безпека, відновлення діяльності Нацради в цілому.

 

Учора, 14 липня, представники сотень Майдану нарешті почали залишати приміщення Нацради і Держкомтелерадіо, яке вони захопили взимку.

 

14 липня члени регуляторного органу провели зустрічі з провайдерами, Концерном РРТ і зв'язківцями, представниками радіокомпаній, а також із громадськістю. 15 липня відбудеться зустріч з представниками телеканалів. На зустрічах члени Нацради збирають пропозиції всіх учасників телерадіоінформаційного простору щодо змін у своїй роботі, напрямків діяльності, якими слід займатися в першу чергу.

 

На зустрічі з громадськістю члени Нацради пообіцяли змінити склад громадської ради та посилити взаємодію з нею.

 

Нагадаємо, що 4 липня Верховна Рада обрала свою четвірку членів Нацради: Катерину Котенко, Олександра Ільяшенка, Ольгу Герасим'юк та Олега Черниша. 7 липня Президент України Петро Порошенко призначив ще трьох членів Нацради: Юрія Артеменка, Владислава Севрюкова і Григорія Шверка. Четвертий член Нацради за президентською квотою - Оксана Головатенко - наразі перебуває в декретній відпустці.

 

7 липня головою Нацради був обраний Юрій Артеменко, першим заступником голови - Ольга Герасим'юк, заступником голови - Григорій Шверк, відповідальним секретарем - Катерина Котенко

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY