Вадим Денисенко став директором з контенту «Сьогодні Мультимедіа»

21 Січня 2013
8209
21 Січня 2013
15:21

Вадим Денисенко став директором з контенту «Сьогодні Мультимедіа»

8209
Вадим Денисенко став директором з контенту «Сьогодні Мультимедіа»

Ігор Доброван призначений  генеральним директором  видавничого холдингу «Сьогодні Мультимедіа»,  Вадим Денисенко - директором з контенту, а Ольга Гук - головним редактором газети «Сегодня» . Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Упродовж останнього року Ігор Доброван був виконувачем обов'язків генерального директора, а Ольга Гук - головного редактора газети «Сегодня». Ці кадрові зміни були запроваджені після звільнення попередніх керівників  холдингу та видання - Олени Громницької та Ігоря Гужви.

 

Посада директора з контенту у холдингу нова. Вадим Денисенко, який призначений на цю посаду, більше 7 років працював головним редактором тижневика «Коментарі» та інтернет-сайту comments.ua (медіахолдинг «Еволюшен Медіа»).

 

До обов'язків Вадима Денисенка входить розробка і реалізація продуктової стратегії холдингу «Сьогодні Мультимедіа», а саме: формування і підтримка оптимального балансу між різними медіа-продуктами, визначення і забезпечення досягнення їх цільового позиціонування, впровадження принципів і правил контентної політики. Вадим Денисенко буде підкорятися безпосередньо генеральному директору «Сьогодні Мультимедіа».

 

Сьогодні, 21 січня, ще до повідомлення прес-служби холдингу, «Детектор медіа» намагалась підтвердити у пана Денисенка інформацію про перехід у «Сьогодні Мультимедіа», однак він чомусь заперечив це і сказав, що наразі шукає роботу.

 

«У Вадима великий досвід управління редакцією як друкованого, так і інтернет-видання. Команда ТОП-менеджерів "Сьогодні Мультимедіа" - це команда сильних фахівців, ми впевнені, що їхні знання і досвід дозволять нам ще більше посилити позиції наших видань на медіа-ринку України», - переконана директор з розвитку медійного бізнесу Групи СКМ Катерина Лапшина.

 

Нагадаємо, головним редактором тижневика «Коментарі» та шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua замість Вадима Денисенка призначена Тетяна Мокротоварова. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8209
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Репер
4113 дн. тому
тепер посади по новому називаються, хіба не чули? Наприклад, "менеджер з вилизування дупи засновникові та його друзям"- це по-старому лише "оглядач".
ЮМ
4114 дн. тому
А кто такой теперь главный редактор??? Замдиректора по контенту??? Бред сивой кабылы
Антон Таран
4114 дн. тому
Что это за идиотская должность? Что за маразм, куда катится журналистика?
prosto maria
4114 дн. тому
pomenyat gujvu na etogo mediamoshennika - genialno!
эксперт з провайдингу
4114 дн. тому
Ще минулого тижня він брехав, що шукає роботу. Хоча переговори з Сегодня велись ще восени. Співчуваю газеті і журналістам. Думаю, він скоро почне перетягувати своїх людей з Коментарів, що загинаються.
Інженер з репортингу
4114 дн. тому
що це за посада - директор з контенту? Типу "менеджер прибудинкового клінінгу"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду