Вадим Денисенко залишив «Коментарі». Редакцію очолила Тетяна Мокротоварова

16 Січня 2013
8153
16 Січня 2013
16:42

Вадим Денисенко залишив «Коментарі». Редакцію очолила Тетяна Мокротоварова

8153
Вадим Денисенко вважає, що 7,5 років – це багато, тож настав час змінювати роботу
Вадим Денисенко залишив «Коментарі». Редакцію очолила Тетяна Мокротоварова

Тетяна Мокротоварова призначена головним редактором тижневика «Коментарі» та шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua, замінивши на цій посаді Вадима Денисенка. До цього вона обіймала посаду головного редактора Comments.ua. Про це повідомляє прес-служба видавця - холдингу «Еволюшен Медіа».

 

Вадим Денисенко працював головним редактором тижневика «Коментарі» з 2005 по 2013 рік і шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua з 2010 року. З початком нового 2013 року співпраця холдингу «Еволюшен Медіа» та Вадима Денисенка завершилася «у зв'язку з його переходом на іншу роботу», йдеться в повідомленні.

 

Сам Вадим Денисенко у коментарі «Телекритиці» повідомив, що насправді наразі він шукає роботу й говорити про конкретні пропозиції поки зарано. «Це була моя ініціатива - я написав заяву про звільнення, - розповів він про причини звільнення. - Тому що 7,5 років - це, очевидно, багато. Ми пройшли великий цикл. Я вдячний усій команді, що завдяки спільній роботі ми, за останніми даними TNS, вийшли на перше місце в нашій категорії».

 

На запитання, чи має намір пан Денисенко надалі залишатися в медіа, він відповів, що точно не хоче йти в піар, і не піде найближчим часом.

 

«Ми вдячні Вадиму Денисенку, який очолював газету з дня її заснування і вивів видання на лідерські позиції на ринку ЗМІ України. Впевнені, що на новому витку розвитку видання збереже і примножить свої сильні сторони, безумовно виправдавши високі очікування суспільства, читацької аудиторії та своїх ділових партнерів», - заявила генеральний директор холдингу «Еволюшен Медіа» Юлія Литвинова.

 

Тетяна Мокротоварова працює у виданнях «Еволюшен Медіа» починаючи з 2000 року. В її активі - робота спеціальним кореспондентом, оглядачем, редактором тижневиків Kyiv Weekly і «Коментарі:», головним редактором інтернет-порталу Comments.ua. Дістати коментар пані Мокротоварової наразі не вдалося, оскільки вона, за даними прес-служби холдингу, перебуває за кордоном.

 

Довідка:

 

Тижневик «Коментарі» видається в Києві починаючи з 2005 року українською та російською мовами. За даними дослідження MMI 2012/2+2012/3 компанії «TNS Україна», аудиторія одного номера газети становить 203 тис. осіб.

 

Інтернет-портал Comments.ua діє в режимі багатопрофільного інформаційного агентства і складається із центральної редакції в Києві, а також 11 регіональних порталів у ключових обласних центрах України.

 

Холдинг «Еволюшен Медіа» є видавцем тижневиків «Коментарі» та Kyiv Weekly, інтернет-порталів Comments.ua та UGMK.info, а також фотоінформаційного агентства PHL.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8153
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
о.м.г.
4118 дн. тому
він вже в газеті сегодня. буде там заступником директора по контенту. про це відомо вже три місяці. а чого він досі бреше, що шукає роботу, не зрозуміло. оскільки еволюшн доживає останні місяці, цей крок денисенка виправданий. гайдука вже видоїли, настала черга інших доїти.
хаха
4121 дн. тому
Устал продавать обложки в журнале, где они не продаются за 30 тісяч )))
Z-ujkjdbq
4121 дн. тому
мабуть, тупі журналісти дістали - тому й звільнився: http://www.telekritika.ua/view/2012-06-06/72392 ну, тепер може перекваліфікуватися - скажімо, в керівника кондомініуму (управдома)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду