detector.media
21.01.2013 15:21
Вадим Денисенко став директором з контенту «Сьогодні Мультимедіа»

Ігор Доброван призначений  генеральним директором  видавничого холдингу «Сьогодні Мультимедіа»,  Вадим Денисенко - директором з контенту, а Ольга Гук - головним редактором газети «Сегодня» . Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Упродовж останнього року Ігор Доброван був виконувачем обов'язків генерального директора, а Ольга Гук - головного редактора газети «Сегодня». Ці кадрові зміни були запроваджені після звільнення попередніх керівників  холдингу та видання - Олени Громницької та Ігоря Гужви.

 

Посада директора з контенту у холдингу нова. Вадим Денисенко, який призначений на цю посаду, більше 7 років працював головним редактором тижневика «Коментарі» та інтернет-сайту comments.ua (медіахолдинг «Еволюшен Медіа»).

 

До обов'язків Вадима Денисенка входить розробка і реалізація продуктової стратегії холдингу «Сьогодні Мультимедіа», а саме: формування і підтримка оптимального балансу між різними медіа-продуктами, визначення і забезпечення досягнення їх цільового позиціонування, впровадження принципів і правил контентної політики. Вадим Денисенко буде підкорятися безпосередньо генеральному директору «Сьогодні Мультимедіа».

 

Сьогодні, 21 січня, ще до повідомлення прес-служби холдингу, «Детектор медіа» намагалась підтвердити у пана Денисенка інформацію про перехід у «Сьогодні Мультимедіа», однак він чомусь заперечив це і сказав, що наразі шукає роботу.

 

«У Вадима великий досвід управління редакцією як друкованого, так і інтернет-видання. Команда ТОП-менеджерів "Сьогодні Мультимедіа" - це команда сильних фахівців, ми впевнені, що їхні знання і досвід дозволять нам ще більше посилити позиції наших видань на медіа-ринку України», - переконана директор з розвитку медійного бізнесу Групи СКМ Катерина Лапшина.

 

Нагадаємо, головним редактором тижневика «Коментарі» та шеф-редактором інтернет-порталу Comments.ua замість Вадима Денисенка призначена Тетяна Мокротоварова. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY