Переможець «Голос країни»-2 Павло Табаков підписав контракт із Universal Musiс Group

17 Грудня 2012
6487
17 Грудня 2012
18:37

Переможець «Голос країни»-2 Павло Табаков підписав контракт із Universal Musiс Group

6487
Переможець «Голос країни»-2 Павло Табаков підписав контракт із Universal Musiс Group

Переможець другого сезону талант-шоу «Голос країни» на каналі «1+1» Павло Табаков 15 грудня підписав контракт із найбільшою у світі компанією звукозапису Universal Musiс Group, що працює із такими всесвітньо відомими зірками як Андреа Бочеллі, Ріанна, Леді Ґаґа, Браян Адамс. Підписання угоди відбулось у львівському Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької у перерві між двома сольними концертами-аншлагами «Така зима». Про це повідомляє сайт видання «Високий замок».

 

Павло Табаков став третім українським артистом, який отримав контракт із Universal Music Group: перед цим угоди підписали Іван Гандзера (переможець першого сезону «Голосу країни») та Наталія Гордієнко.

 

На підписання контракту до Львова із Москви прибув генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов.

 

 

«Павло Табаков - рідкісний приклад мужнього і романтичного співака. Він вільно працює у найрізноманітніших жанрах. У нього є головне, що приваблює людей, - голос і харизма. Надіюся, очевидні достоїнства Павла зможе оцінити не тільки західноукраїнська публіка, а й меломани всієї країни. У наших планах також познайомити з Павлом росіян. Але всіх секретів розкривати не будемо», - зауважив генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов.

 

Невдовзі шанувальники таланту переможця «Голосу країни-2» будуть мати змогу оцінити перші результати співпраці Павла Табакова і Universal Musiс Group. Новий альбом співака, де будуть переважно авторські пісні, вийде на початку весни 2013 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото видання «Високий замок»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду